Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αναπάντητα Ερωτήματα.....

Στις 29 Απριλίου στο δημοσίευμα μας "Υπάρχει άραγε κίνδυνος ολοκληρωτικής απαξίωσης του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων ;;;;" είχαμε εγείρει αρκετά ερωτήματα, τα οποία φυσικά ουδέποτε απαντήθηκαν και απέμειναν σαν ερωτήματα και απορίες δικές μας αλλά νομίζω και όλων των Κυθηρίων.



Ένα από τα ερωτήματα αφορούσε την μετάθεση της παθολόγου κ. Γιώτη, το οποίο όμως στην πράξη απαντήθηκε πια με την βεβαιότητα ότι η κ. Γιώτη πηγαίνει πλέον στον Νοσοκομείο Πατρών.

Απλά γα την ιστορία της υπόθεσης θα πρέπει να αναφέρομε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν σε εμάς η απόφαση της μετάθεσης πάρθηκε από το Δ.Σ. μειοψηφιζούσης της Διεύθυνσης ...!!!!

Λογικά λοιπόν πλέον παρουσιάζεται νέο πιο έντονο ερώτημα. 
Υπάρχει αντικαταστάτης/στρια που θα αναπληρώσει την θέση του παθολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων η φεύγοντας η κ. Γιώτη "παίρνει" μαζί της και την θέση ;;;;

Και εάν αυτό συμβαίνει υπάρχουν κάποιοι αγροτικοί ιατροί να καλύψουν τις ανάγκες του πληθυσμού των Κυθήρων η την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα πρέπει καλού-κακού να έχουν μια έξτρα κράτηση σε αεροπλάνο για περίπτωση ασθενείας ;;;;

Ειλικρινά λυπούμαστε να ασχολούμεθα με αυτό το τόσο σημαντικό και καίριο θέμα αλλά θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι θα απογίνει και μαζί με εμάς ίσως και αρκετά ταξιδιωτικά γραφεία που διαβάζουν την στήλη μας.

Η θερινή τουριστική περίοδος ήδη έχει αρχίσει και το ερώτημα είναι απλό για όποιον θέλει να περάσει υγιής και με ασφάλεια τις διακοπές του στο νησί μας: Υπάρχει μέριμνα Υγείας στα Κύθηρα ;;;;;

Υ.Γ. Απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους όσους μας διαβάζουν ότι το Δ.Σ. του Γενικου Νοσοκομείου Κυθήρων αποτελείται από Κυθήριους αποκλειστικά.
------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------