Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΣΕ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Την Αίγινα και περιοχές του Δήμου Τροιζήνας επισκέφθηκε χθες ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ στην Α' Πειραιώς και Νήσων κ.Κώστας Κατσαφάδος.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Αίγινα,συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες του νησιού και έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους κατοίκους του νησιού.

Ο κ.Κατσαφάδος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη εφαρμογής οριζόντιων νησιωτικών πολιτικών για την Αίγινα και τα άλλα νησιά του Πειραιά.

''Η νησιωτικότητα δεν είναι μία αφηρημένη έννοια ούτε αφορά μόνο τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Εδώ στην Αίγινα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα έστω και αν η απόσταση με την Αθήνα είναι, θεωρητικά, κοντινή.
Και εδώ υπάρχει πρόβλημα υδροδότησης και εδώ υπάρχει υψηλό κόστος μεταφοράς αγαθών αλλά και προσώπων.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε την υλοποίηση και εφαρμογή πολιτικών που να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας στα πλαίσια της Ευρωπαικής Στρατηγικής 2020'' επισήμανε ο Αντιπρόεδρος  της ΟΝΝΕΔ.

Εξαιρετική ήταν και η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Γαλατά στον Κώστα Κατσαφάδο που είχε την ευκαιρία να αναταλλάξει μαζί τους απόψεις και να ακούσει τους προβληματισμούς τους .
 
Από το Γαλατά ο Κώστας Κατσαφάδος ζήτησε να στηριχθεί από όλους η πολιτική πρόταση της Ν.Δ και του Αντώνη Σαμαρά που δίνει ελπίδα και προοπτική στους πολίτες και εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα.
------------------------------------
Δελτίο τύπου - katsafados,gr
------------------------------------