Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έσπασαν το γραφείο του Κώστα Κατσαφάδου στον Πειραιά

Ανεξέλεγκτη τροπή φαίνεται να έχει λάβει η εκλογική μάχη στον Πειραιά.
Στόχος έχει γίνει ο νεαρός υποψήφιος της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Κατσαφάδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πόλεμος γίνεται εκ των έσω, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που φωτογραφίζουν τόσο τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες, όσο και στενό περιβάλλον συγκεκριμένου πολιτικό γραφείου υποψηφίου της Ν.Δ. στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Το πρώτο κρούσμα ήταν η αποστολή χιλιάδων ανώνυμων υβριστικών επιστολών προς το πρόσωπο του νεαρού πολιτευτού. Ακολούθησαν προπηλακισμοί άλλων νεαρών υποψηφίων της Ν.Δ. με το πρόσχημα ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα Κατσαφάδου. 




Τώρα, όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ, σπάσανε το εκλογικό γραφείο του Κατσαφάδου στα Μανιάτικα, το οποίο και εγκαινιάστηκε μόλις χθες το απόγευμα, με παρουσία άνω των 500 Πειραιωτών-Μανιατών.

Κάποιοι επιδιώκουν, όπως φαίνεται από τα γεγονότα, να επιβάλουν αίσθημα τρομοκρατίας και έτσι να εκβιάσουν την ψήφο του Πειραιώτη ψηφοφόρου.







Προφανώς κάποιοι έχουν ενοχληθεί αρκετά από την πρωτιά Κατσαφάδου.

Όμως, ήρθε η ώρα να παρέμβει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, γιατί όπως είναι λογικό, μόνο η Ν.Δ. βγαίνει χαμένη από αυτή την κατάσταση 10 μέρες πριν τις εκλογές.

Η πρώτη αντίδραση του Κώστα Κατσαφάδου

Ο Κώστας Κατσαφάδος, αναφερόμενος στο περιστατικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτοί που ενσπείρουν το μίσος και τη βία, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. Τον εκφοβισμό της κοινωνίας, την τρομοκρατία.

Νεοναζί και κουκουλοφόροι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Απέναντι στη δράση τους δεν υπάρχουν περιθώριαανοχής από κανένα δημοκρατικό πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη που πιστεύει στις αρχές της δημοκρατίας.

Οι ζημιές στο γραφείο μου είναι μόνο υλικές και αισθάνομαι ανακουφισμένος που έγινε σε ώρα που δεν βρισκόταν εκεί κανείς από τους εθελοντές και τους φίλους μου.

Η ζημιά όμως που προκαλείται στην Ελλάδα και στην κοινωνία από την ενίσχυση ακραίων αντιδημοκρατικών στοιχείων θα είναι ανυπολόγιστη».
----------------------------
Πηγή: newsbomb.gr
----------------------------