Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο κέντρο του Πειραιά αλλά και στις γειτονιές του Β ' Διαμερίσματος βρέθηκε χθες ο υπ.Βουλευτής της Ν.Δ στην Α' Πειραιώς και Νήσων κ.Κώστας Κατσαφάδος.

 Μαζί με τον Κώστα Κατσαφάδο ήταν και οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ που στηρίζουν την υποψηφιότητά του στον Πειραιά.

Συναντήθηκε με πολίτες και αντάλλαξε απόψεις με επαγγελματίες και εμπόρους του Πειραιά οι οποίοι του μετέφεραν την αγωνία και τον προβληματισμό τους για το κλίμα ύφεσης που κυριαρχεί στην αγορά και τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση.



Ο Κώστας Κατσαφάδος στάθηκε ιδιαίτερα στις  συνέπειες της ύφεσης στην πόλη του Πειραιά, τις οποίες χαρακτήρισε καταστροφικές.

'' Πριν από μία εβδομάδα στην ομιλία μου στα Μανιάτικα επισήμανα τα λουκέτα, τα κλειστά μαγαζιά στην Παλαμηδίου. 
Η ίδια εικόνα υπάρχει και στο κέντρο του  Πειραιά με τους εμπόρους και τους επαγγελματίες να δίνουν μάχη επιβίωσης, να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

 Μέσα από τη δουλειά μου, το διαπιστώνω και εγώ ο ίδιος,βλέπω τη μείωση των εσόδων από το Φ.Π.Α, τις δυσκολίες του εμπόρου και του μικρού και μεσαίου  επιχειρηματία.






 Μία δυναμική αγορά,όπως αυτή του Πειραιά έχει υποχωρήσει και συρρικνώνεται καθημερινά. Την ίδια ώρα η ανεργία στην πόλη βρίσκεται στο κόκκινο και 1 στους  2 νέους είναι χωρίς δουλειά.


 Η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν επιτυγχάνονται με την ύφεση. Το αντίθετο.

 Η λύση είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας, πολιτικές ανάπτυξης και παροχή ρευστότητας στις επιχειρήσεις με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.



 Ανάπτυξη τώρα, στήριξη της επιχειρηματικότητας και τόνωση της αγοράς.

Αυτή είναι η δική μας πρόταση'' τόνισε ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ.
--------------------------------
Δελτίο τύπου-katsafados.gr
--------------------------------