Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνάντηση του Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά και Νήσων, Χρήστου Πάλλη, με την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άννα Διαμαντοπούλου


Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά και Νήσων και μέλος του Τομέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πάλλης, συναντήθηκε την Πέμπτη 26/04/2012 με την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Στη συνάντηση ο κ. Πάλλης ενημερώθηκε για θέματα Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Πειραιά και τα έργα υποδομών που έχουν δρομολογηθεί για να υλοποιηθούν άμεσα στο σύνολο της Περιφέρειας του Πειραιά και των Νησιών.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Πάλλης δήλωσε:
«Ο χώρος της Ναυτιλίας είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα μας, λόγω και της γεωγραφικής μας ιδιαιτερότητας. Είναι ένας χώρος στον οποίο έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα. Εάν επενδύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στους τομείς που συνδέονται με τη Ναυτιλίας μας, μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και να κάνουμε την Ελλάδα και τον Πειραιά ένα σημαντικό οικονομικό, τουριστικό και ναυτιλιακό κέντρο στη Μεσόγειο».


Δ/νση Πολιτικού Γραφείου: Κολοκοτρώνη 78, Πειραιάς, 5ος όροφος
Τηλ.: 210 4225827 / 6944 29 87 07
φαξ: 2104225829