Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σχόλια για την απάντηση στη δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ειλικρινά χαίρομαι που κάποια άτομα απ’ την ομάδα που παρεμπόδισε την εκδήλωση της ΤΕ της ΝΔ αισθάνθηκαν την ανάγκη να απαντήσουν στη δήλωσή μου.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον μια δημόσια συζήτηση  και ανταλλαγή επιχειρημάτων με όποιον εκπρόσωπό τους το επιθυμεί. Άλλωστε, αυτό επεδίωκα κι εκείνο το απόγευμα όπως γνωρίζετε, αλλά δυστυχώς προτιμήσατε να εκφράσετε την αγανάκτηση σας όχι με διάλογο αλλά με υβριστικά συνθήματα.

Χαίρομαι λοιπόν που διαπιστώνω ότι στην ομάδα αυτή υπήρχαν και άτομα που επιζητούν το διάλογο έστω και με αυτό τον τρόπο. Δηλαδή χωρίς να βάζουν ονοματεπώνυμο κάτω απ’ τις απόψεις τους,όπως έκανα εγώ.

Με την αφορμή λοιπόν που μου δίνετε να επανέλθω στο θέμα, θα ήθελα να προτρέψω όσους από σας δηλώνετε προβληματισμένοι να ενημερωθείτε για τις θέσεις όλων των κομμάτων, μικρών και μεγάλων και να οδηγηθείτε στην κάλπη χωρίς θυμό και οργή. 

Πεποίθησή μου είναι ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και απολύτως ενημερωμένοι για να μην μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί την ψήφο μας.

Γιατί και εγώ δηλώνω έντονα προβληματισμένος και οργισμένος. 
Η διαφορά μας είναι ότι δεν υιοθετώ την στάση να κάθομαι αρνητικός απέναντι σε όλους και σε όλα και να φωνάζω «ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ». 

Και επειδή είτε το θέλουμε είτε όχι πολιτικοί είναι αυτοί που θα κυβερνήσουν την ΕΛΛΑΔΑ, ας επιλέξουμε τους καλύτερους με αντικειμενική κρίση, γιατί το μέλλον μας είναι πέρα και πάνω από κόμματα.

Επιπλέον, επειδή όπως σωστά επισημαίνετε ο ένας ξέρει τον άλλον με το μικρό του όνομα, προβληματίζομαι κι εγώ για το εξής:

Πώς είναι δυνατόν ανάμεσά σας να βρίσκονται άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Παθογένειες οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή της κατάσταση και να μην τους απομονώνετε; Και ο νοών νοήτω.

Γιατί για μένα, όταν κάποιοι εκμεταλλεύονται την απελπισία του κόσμου για να μην ξεβολευτούν,αυτό καταντά επικίνδυνο.

Οφείλουμε όλοι λοιπόν, να κοιταχθούμε στον καθρέπτη και να κάνουμε την αυτοκριτική μας και ενωμένοι να αγωνιστούμε, ώστε η Ελλάδα να τα καταφέρει. 
Να αποφύγει τα χειρότερα, να παραμείνει στην Ευρώπη, να πετύχει την πολυπόθητη ανάπτυξη και να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή για το αύριο.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. Τ.Ο  ΝΔ ΚΥΘΗΡΩΝ

                           Γεώργιος Απ. Μεγαλοκονόμος