Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου»

Με τον Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ συναντήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Σπύρος Σπυρίδων. Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας ήταν τα προβλήματα της περιοχής και το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, ο κ. Σπυρίδων ανέφερε σχετικά:

«Ξεκινώ την διαδρομή προς τις εκλογές, μετά την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας, με μια επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, αλλά και αναγνώρισης του μεγάλου πνευματικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί η Εκκλησία.

Συζητήσαμε τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιοχής μας, τα οποία ο Σεβασμιότατος γνωρίζει πολύ καλά, και επί τη ευκαιρία τον ενημέρωσα ότι το ποσόν της δαπάνης που μου αναλογεί για τη διοργάνωση των άλλοτε συνηθισμένων προεκλογικών συγκεντρώσεων θα το διαθέσω, συμβολικά, στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Η Εκκλησία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια ενίσχυσης των αστέγων, των απόρων και, γενικότερα, των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, με μια σειρά από δράσεις, όπως το πανελλαδικό πρόγραμμα “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και οι χιλιάδες μερίδες φαγητού που διανέμονται καθημερινά στους έχοντες ανάγκη.

Στην προσπάθεια αυτή μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη προς τον συνάνθρωπο», τόνισε ο κ. Σπυρίδων.
----------------------
Πηγή: spyridon.gr
----------------------