Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσκεψη στα Κύθηρα βουλευτή Πειραιά και Νήσων Δ.Καρύδη στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στα Κύθηρα.

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στα Κύθηρα, συμμετείχε ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης την Παρασκευή, 23 και το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Κύθηρα, ο βουλευτής Πειραιά επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο, στη χώρα, όπου συναντήθηκε με τη Δ/ντρια του Γυμνασίου, κ. Σ. Φατσέα και τον Δ/ντη του Λυκείου , κ. Δ. Φατσέα.

Τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο, όπως ενημέρωσαν τον κ. Καρύδη οι δύο Δ/ντες, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα πλην της έλλειψης ενός μαθηματικού του οποίου αναμένεται ο διορισμός. Η κατάσταση φέτος, ως προς το εκπαιδευτικό δυναμικό, είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι την ίδια εποχή, τόνισαν.

Και οι δύο Δ/ντες εξέφρασαν το αίτημα να επεκταθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες καλύτερης στέγασης των μαθητών.

Ο βουλευτής Πειραιά περιόδευσε στο Λιβάδι, στο Διακόφτι και την Αγ. Πελαγία όπου παρακολούθησε και τις εκδηλώσεις που κάθε χρόνο διοργανώνονται εκεί.
-----------------------
Πηγή: karydis.com.gr
----------------------