Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η ερωτευμένη Σταματέρη από τα Κύθηρα στο... κεντρικό δελτίο του STAR!

Στα Κύθηρα κάνουν διακοπές αυτή την στιγμή ο διάσημος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ξενοδοχείων μεταξύ των οποίων και το Ios Palace Ηλίας Πανταζόπουλος με την Μαρία Σταματέρη.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα παιδιά είναι δυο καλοί φίλοι που αποφάσισαν να αποδράσουν παρέα στα Επτάνησα, αν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού δεν τους είχαν δει να κυκλοφορούσαν χεράκι χεράκι ή αγκαλιασμένοι στην Χώρα και στα σοκάκια.

Το ζευγάρι μένει σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του νησιού στο Καψάλι με θέα το απέραντο γαλάζιο

Και μπορεί η Μαρία Σταματέρη να μην κάνει την εκπομπή «Επτά» την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικής στέγης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει να είναι στο Star - και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο. Η παρουσιάστρια που έχει συναντήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz εντός και εκτός πλατό, πότε με το επιτυχημένο «Gala» και πότε με το «Επτά», θα είναι μέρος του κεντρικού δελτίου με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Θα κάνει μεγάλες συνεντεύξεις σε δυνατά ονόματα καλλιτεχνών, αλλά και πρόσωπα της showbiz που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Η Μαρία Σταματέρη ετοιμάζεται να μπει δυναμικά ξανά στην ενημέρωση αφού θα έχει διπλό ρόλο.

Από τη μία οι συνεντεύξεις και από την άλλη, όπως μαθαίνουμε, θα έχει και ζωντανή σύνδεση σε μια ενότητα δική της, κάτι σαν στήλη, που θα ξεκινήσουν να το οργανώνουν με την επιστροφή τους στο κανάλι της Κηφισιάς.
-----------------------------------
Πηγή: mediacopy.blogspot.com
----------------------------------