Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΙΝΊΔΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
Παρακαλώ το παρακάτω κείμενο να αναρτηθεί στο μπλογκ σας, σε απάντηση σχολίων του κ Λαμπρίνίδη, που φιλοξενούνται από εσάς.

"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,…

Όταν μιλάς και γράφεις εκτίθεσαι, αυτό δεν είναι κακό, εκτός και αν γράφεις αυθαίρετα…

Όμως , κύριε Λαμπρινίδη επειδή διέκρινα κακία στα γραφόμενα σας, θα σας απαντήσω , όχι για να δικαιολογήσω κάτι, αφού όλα τα παραδεχθήκατε, και παρακαλώ εάν έχετε αντίρρηση ξαναδιαβάστε αυτά που γράψατε.

1. Δεν αμφέβαλλα ότι το πλοίο ήταν εκεί, Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αφού τα γράφετε σαν σχετικός θα έπρεπε να προσέξετε το κείμενο σας. Με προσβάλλει η απλούστευση, η ελαφρότητα αλλά και ο εξορκισμός της αναφορά σας. Η άγνοια σας αυτή προσβάλλει τον Πλοίαρχο του πλοίου, και μάλιστα όποτε θέλετε μπορώ να σας αναφέρω πλοία σε συγκεκριμμένες θέσεις , όπου όμως δεν τα βλέπει το σύστημα. Το μαριν τράφικ για το οποίο αναφερθήκατε , κάνει καλή δουλειά, αλλά δεν στήθηκε για τους λόγους που υπαινίσσεστε.Θα είχατε κάνει καλή δουλειά, εάν αναφέρατε και ποια ήταν η απόσταση του πλοίου από την στεριά, αφού είχατε όλα τα δεδομένα.

2. Συμφωνείτε ότι δεν έχετε θητεύσει σε γέφυρα πλοίου, άρα και δεν γνωρίζετε το σύστημα στο οποίο αναφερθήκατε, και για το οποίο εγώ έκανα λόγο.

3. Δεν ανέφερα πουθενά για το ποιος δίνει άδεια αγκυροβολίας κλπ, και δεν θα αναφερθώ παρόλο που και εδώ λανθάνετε.

4. Γράψατε επίσης ότι η αναφορά μου στον ΙΜΟ είναι ατυχής. Θα σας συμβούλευα να διαβάζετε προσεκτικότερα, μπορείτε δε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού, αλλά και διάφορα σχόλια από ειδικούς, αποκλειστικά για το σύστημα που αναφέρατε, και το τι μέλλει γενέσθαι.

5. Αλήθεια , για πέστε μας πότε ήταν η τελευταία φορά που δώσατε η σας έδωσαν εντολή να ρίξετε υπολλείμματα φορτίου στην θάλασσα? και βεβαίως η παραδοχή της αλλαγής νοοτροπίας από εσάς, είναι θετική σαν πράξη

6. Κύριε Λαμπρινίδη υπαναχωρείτε… αποφασίστε δηλαδή ,πόσες ημέρες θέλετε να αγκυροβολεί ένα πλοίο στην περιοχή σας, διότι δεν το αποκλείετε καθόλου. Όσο για το… ο Κυθηραικός λαός δεν θέλει πλοία στις παραλίες του… μου θύμισε μαυρογιαλούρο , και πρέπει να πάρω πειρατοξ…

7. Να σας υπενθυμίσω ότι το … εν αναμονή οδηγιών..., εξακολουθεί και υφίσταται, και οι αναφορές σας στον περασμένο αιώνα είναι ατυχέστατες.

8. Τέλος, προ 10 ημερών, πλοίο αγκυροβόλησε σε χαρτογραφημένο αγκυροβόλιο, και οι απανταχού αρνούμενοι την σιλουέτα ενός πλοίου διότι δεν συνάδει με το καινούργιο συνολάκι παραλίας,, κατέφυγαν στις αρχές, όπου και εκείνες πολλάκις δεν γνωρίζουν τι να πρωτοκάνουν, δηλαδή ποιον να ικανοποιήσουν….. Το βαπόρι πάντα στο στόχαστρο…

Προτιμώ μη κόσμια συμπεριφορά από το να γράφω αυθαίρετα, όσο για την επικεφαλίδα του μηνύματος μου, προστέθηκε από το κοντρόλ.. του μπλογκ που στείλατε την επιστολή, και δεν το σχολιάζω .

Να είστε καλά "
-----------------------------
Γιάννης Μιτακίδης
----------------------------