Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Κύθηρα: Παράνομη λειτουργία καταστήματος με τις ευλογίες δημάρχου

Την παράνομη και συνεχιζόμενη, παρά τις αντίθετες αποφάσεις, λειτουργίας ενός... πολυκαταστήματος στα Κύθηρα, καταγγέλλει η Βασιλική Σέχη. Όπως επισημαίνει η ίδια στη zougla.gr:

«Πρόκειται για ένα κατάστημα με άδεια «Παντοπωλείο Καφενείο» στον Βυζαντινό παραδοσιακό οικισμό Μυλοποτάμου Κυθήρων. Το εν λόγω κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί ως κοσμηματοπωλείο-είδη δώρων χωρίς άδεια, έξω από κάθε νομιμότητα και με τις ευλογίες του Δημάρχου Κουκούλη Θεόδωρου, τέως Γραμματέα του Βουλευτού Κου Μιχαλολιάκου Βασίλη, εξελίχθηκε σε εστιατόριο, μπουζουξίδικο, ρεμπετάδικο στον κήπο.

Οι αφίσες για τις ρεμπέτικες βραδιές τοιχοκολούνται έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο. Έχω κάνει καταγγελίες σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και όλοι επισημαίνουν τις παρανομίες του καταστήματος και την παραπομπή τους για αποκατάσταση της Νομιμότητας στον Δήμαρχο. Εκείνος, αντί να ανακαλέσει την άδεια, της παραχώρησε και τον Δημοτικό χώρο για να απλώσει τα τραπέζια της και να συνεχίσει»...

Ακολουθούν τα επίσημα έγγραφα από την Αστυνομία και τη Νομαρχία που πιστοποιούν τις παραβάσεις.




Για το θέμα είναι ενήμερο και το υπουργείο Πολιτισμού το οποίο έχει ζητήσει από το Δήμο Κυθήρων να συμμορφωθεί με... τη νομιμότητα.


Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το συγκεκριμένο κατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί παράνομα ακόμη και τώρα.
-----------------------------------------------------
Πηγή: zougla.gr-Σωτήρης Σκουλούδης
-----------------------------------------------------