Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων

Δελτίο Τύπου - 16/5/2011


-Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Παρασκευή 13-5-11. Στο στάδιο της ενημέρωσης τέθηκαν από τους συμβούλους τα εξής θέματα : Από τον Γ. Κομηνό η κατάσταση του Μετεωρολογικού σταθμού στη Χώρα.

-Ο Δ. Φατσέας αναφέρθηκε στη λειτουργία του δικτύου δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, στην χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών και στην λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στο Καψάλι.

-Ο Μ. Λουράντος αναφέρθηκε στις επιστολές του Ν. Βαρούνη για το έργο ανάπλασης στη Χώρα και την πλακόστρωση στο μεσιακό στενό, το ωράριο επίσκεψης στο κάστρο καθώς στην λειτουργία του κάμπινγκ και του σπηλαίου στον Μηλοπόταμο.

-Στα προ ημερησίας διάταξης θέματα τέθηκε απο τον Βύρωνα Πρωτοψαλτη ο αγώνας των μοτοσικλετιστών στις 25-6-11.

Συζητήθηκε επίσης μετά από πρόταση του Αντιδημάρχου Ν. Μεγαλοκονόμου το θέμα που έχει ανακύψει με τον φωτισμό του κάστρου μετά την επιστολή του Παναγιώτη Πρωτοψαλτη πρός τον Υπουργό Πολιτισμού. Συζητήθηκαν ακόμη 9 θέματα προ ημερησίας διάταξης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 27 με σημαντικότερα την τροποποίηση του κανονισμού ύδρευσης, τον ορισμό εκπροσώπου για την επιτροπή προσωρινής και διοικητικής παραλαβής του βιολογικού καθαρισμού στο Καψάλι.
------------------------
Πηγή: kythira.gr
------------------------