Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Επίσκεψη βουλευτή κ. Μανώλη Μπετενιώτη στα Κύθηρα

Ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Μπετενιώτης πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Ποταμού, την Παρασκευή 20-5-2011, σε κλειστή συγκέντρωση των μελών, φίλων και ενδιαφερομένων για την πορεία του κόμματος, της κυβέρνησης και του τόπου.



Μεταξύ άλλων τόνισε την ύπαρξη καλής συνεργασίας με τον Δήμο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα η Χώρα μας θα εξέλθει από την ζοφερή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται.

Αναφέρθηκε ακόμα στο βασικό και σημαντικό ρόλο της αποκεντρωμένης διοίκησης που θα συμβάλλει στα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη.



Επιπρόσθετα εστίασε την ομιλία του σε τοπικά θέματα όπως, το Δασικό, το Αεροδρόμιο Κυθήρων, την ολοκλήρωση και λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου, καθώς και για την οικιστική ανάπλαση για δημιουργία κοινοτήτων που θα συμβάλλουν στην τουριστοοικονομική ανάπτυξη.

Επίσης αναφέρθηκε στην περιφρούρηση του θεσμού της Εγχωρίου περιουσίας, την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής αλλά και στα μέχρι τώρα μειονεκτήματα του Καλλικράτη και τα υπάρχοντα προσκόματα και προβλήματα από την γραφειοκρατία.

Ομίλησε επίσης για την σημαντικότητα του νόμου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης καθώς και για τις ριζικές τομές που επιβάλλεται να εκτελεσθούν σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης καθώς και για το τεράστιο οικονομικό έλειμμα του κράτους.



Τέλος τόνισε ότι θα είναι στην διάθεση όλων για συνεχή επαφή και επικοινωνία, ώστε να ενημερώνεται για όλα τα θέματα που προβληματίζουν στο χώρο της περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων και ιδιαίτερα για τα Κύθηρα με τα οποία έχει ιδιαίτερους δεσμούς από το παρελθόν.



Στην ομιλία παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος κ. Θ.Κουκούλης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Π.Πρωτοψάλτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μ.Πρωτοψάλτης και Ν.Μεγαλοκονόμος, ο Πρόεδρος της Εγχωρίου περιουσίας κ. Κ. Μεγαλοκονόμος, ο κ. Β. Πρωτοψάλτης από την Πρωτοβουλία και ένα πρόθυμο για συζήτηση ακροατήριο.
-----------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Evita Foto
-----------------------------------------------------