Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Διευκρινήσεις Γραφείου Τύπου Δήμου Κυθήρων σχετικά με το δημοσίευμα "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 2011"

Αξιότιμε κ. Λαμπρινίδη

Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Φατσέα και τα σχόλιά του για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου που δημοσίευσε στην σελίδα σας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

Είναι εμφανής η προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις που δεν προσφέρουν όμως τίποτα στην αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών σας, τα ανακριβή νούμερα και τα ατεκμηρίωτα συμπεράσματα, δικαιολογούνται μόνο λόγω της απειρίας του ως Δημοτικού Συμβούλου.

Είναι όμως απορίας άξιον να επιμένει παρά το ότι γνωρίζει την ανακρίβεια των ισχυρισμών του και βέβαια να μην δημοσιοποιεί την πρόταση της παράταξής του.

Η σημερινή Δημοτική αρχή προσηλωμένη στην αρχή να υπηρετεί τον τόπο με τόλμη και αποτελεσματικότητα σχεδιάζει και υλοποιεί έργα χρήσιμα στους δημότες διαχειρίζεται δε τους πόρους που διαθέτει με γνώμονα το νοικοκύρεμα και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, παράδειγμα η δημιουργία του αμαξοστασίου, η βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, η ανακύκλωση και πολλά αλλά, που υλοποιήθηκαν, είναι σε εξέλιξη, η προγραμματίζονται με το τεχνικό πρόγραμμα που καταθέσαμε.

Καλέσαμε την παράταξη του κ. Φατσέα να το υπερψηφίσει, αφού δεν πρότεινε κάτι διαφορετικό, και μαζί να αγωνισθούμε για την υλοποίησή του.

Αντ' αυτού ο κ. Φατσέας επέλεξε την οδό της παραπληροφόρησης και του μηδενισμού.

Δήμος Κυθήρων
Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης