Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αμερικανίδα Από τα Κύθηρα!

Κι όμως είναι Ελληνίδα! H 23χρονη Aμερικανίδα ακραία Μάλορι Γκίμπσον, που έφτασε στην Ελλάδα χθες τα ξημερώματα για να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού στη β' φάση του πρωταθλήματος, ήταν παρούσα στον αγώνα-παρωδία με τον Πανιώνιο, έκανε προθέρμανση, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι ο Γιάννης Νικολάκης να διαπιστώσει την αγωνιστική της κατάσταση.



«Ο παππούς μου ήταν από τα Κύθηρα και λεγόταν Μαρσέλος. Πάντα ήθελε να έρθω στην Ελλάδα. Θέλω να πάω στα Κύθηρα με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή τους προπονητές και τις συναθλήτριές μου. Με βοήθησαν να ξεπεράσω το τρακ που είχα φτάνοντας στο γήπεδο.

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είδα ότι διαθέτει πολύ καλές παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Εκανα την προθέρμανση μαζί τους και ανυπομονώ πλέον να μπω και στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος» είπε η Γκίμπσον, που έχει το σωματότυπο της Μαρίας Γκαραγκούνη με δυνατά πόδια. Αν έχει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της Μαρίας, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ένα βαρύ «όπλο» για τα πλέι οφ.
-----------------------
Πηγή: sentragoal.gr
-----------------------