Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτο συμβούλιο Δημοτικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου - 28/1/2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 28/1/2011 κατόπιν των σοβαρότατων προβλημάτων που προέκυψαν στον κατασκευαστικό κλάδο των Κυθήρων λόγω της μη λειτουργίας της Πολεοδομίας Πειραιά αποφάσισε :

Συμπαρίσταται και συμπάσχει με τα προβλήματα του κατασκευαστικού κλάδου των Κυθήρων, όπως αυτά εξετέθησαν από τη συσταθείσα Συντονιστική Επιτροπή, τα οποία εντείνονται λόγω της μη λειτουργίας της Πολεοδομίας που εξυπηρετεί τα Κύθηρα.

Για την άμεση επίλυση του προβλήματος αποφασίζεται:

α) Η συγκρότηση τριμελούς επιτροπής αποτελούμενη από τον κ. Δήμαρχο Κυθήρων, έναν Αντιδήμαρχο και τον Αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας ή τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα οριστεί από αυτόν, προκειμένου να διεκδικήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Πειραιά και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα, την επίλυση των προβλημάτων.

β) Το κλείσιμο του κτιρίου του Δημαρχείου Κυθήρων επί πενθήμερο ως ένδειξη ενεργούς συμπαραστάσεως στους αγωνιζόμενους επαγγελματίες.

γ) Η άσκηση πιέσεων προς τους Προϊσταμένους Φορέων, αρμοδίων για την λειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

δ) Η άμεση ενημέρωση με κάθε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την γνωστοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων.
------------------------
Πηγή: kythira.gr
------------------------