Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συμμετέχοντες εργαζόμενοι στο χώρο της κατασκευής της περιφερειακής ενότητας Νήσων Αττικής,

Προχωρούμε στη σημερινή παράσταση στο Δήμο Κυθήρων και συμπαραστεκόμαστε στην κατάληψη της τέως Δ/νσης Πολεοδομίας της Νομ. Πειραιά στην Γρ.Λαμπράκη 12 στον Πειραιά ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε με την κατάργηση της Δ/νσης Πολεοδομίας και την αναστολή στην έκδοση οικοδομικών αδειών που οδηγεί σε παρατεταμένη ανεργία τον κλάδο της κατασκευής στην περιοχή μας..

Με πάγιο αίτημα την ίδρυση και στελέχωση πολεοδομικών γραφείων στους δήμους μας αλλά αντιλαμβανόμενοι τις αντικειμενικές δυσκολίες, αιτούμαστε την άμεση προσωρινή λειτουργία Διεύθυνσης Πολεοδομίας για την έκδοση οικοδομικών αδειών στα Νησιά σύμφωνα με το πνεύμα του «Καλλικράτη».

Επίσης, δηλώνουμε την υποστήριξή μας στον αγώνα του ΤΕΕ και των κλαδικών συλλόγων που αντιδρούν στην εμπορευματοποίηση και τον συγκεντρωτισμό του τεχνικού κλάδου με την πρόφαση του ανοίγματος των «κλειστών» επαγγελμάτων.

Κύθηρα, 27 Ιανουαρίου 2011


ΨΗΦΙΣΜΑ 27/1/2011


Στην σημερινή συνέλευση των εργαζομένων στον κλαδο της οικοδομής των Κυθήρων, αποφασίστηε κατάληψη του χώρου του Δημαρχείου μέχρι να διευθετηθεί το αίτημα μας που είναι: "Στελέχωση και κανονική λειτουργία της Διεύθυνσης Πολεοδομίας που αφορά την περιοχή μας"