Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δημοτικά Θέματα

Στο πλαίσιο των επειγουσών ενεργειών που προβλέπονται από το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» συνεστήθη η Επιτροπή Απογραφής όλων των στοιχείων του Δήμου Κυθήρων (περιουσιακών και οικονομικών) με Πρόεδρο τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Στ. Βενέρη.

Η Επιτροπή ήδη ξεκίνησε το έργο της και την Δευτέρα το πρωί (17/01/2011) συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον καλύτερο συντονισμό και προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της.

Εξ άλλου, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η αναδιοργάνωση εκ βάθρων της αποθήκης του Δημαρχείου, καθώς και η ταξινόμηση του Δημοτικού αμαξοστάσιου στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Φρατσίων .

Τέλος , ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά αποτελέσματα ο καθαρισμός του παλαιού λατομείου « Κωνσταντάκη» στα Λαζαριάνικα από κάθε μορφής και είδους ανακυκλώσιμα υλικά , καθώς και από μπάζα που άγνωστοι είχαν απορρίψει κατά καιρούς στην περιοχή. Ο χώρος θα παραδοθεί εντός των ημερών στους ιδιοκτήτες για δική τους χρήση.

Με την ευκαιρία αυτή οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου και του Δήμου Κυθήρων για την εξυπηρέτηση που προσέφεραν οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εκτάσεως , ώστε να φυλάσσονται προσωρινά ασφαλώς τα ανακυκλώσιμα υλικά μέχρις ότου διανοιχθεί η παρακαμπτήριος οδός της Τρύπιας Πέτρας .
 
Ως γνωστόν τα υλικά αυτά φυλάσσονται πλέον για λίγο, στην περιοχή του Λαχνού πριν από την μεταφορά τους στο ενδεδειγμένο εργοστάσιο της Αττικής για επεξεργασία και αξιοποίηση.
-------------------------
Πηγή: kythira.gr
-------------------------