Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του επικεφαλής της ΚυθηραΪκής Πρωτοβουλίας

Στο τέλος του δύσκολου αυτού εκλογικού αγώνα, θα ήθελα πρώτα απ’όλα να ευχαριστήσω όλους τους Κυθήριους που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και όσους, χωρίς να μας ψηφίσουν, άκουσαν με ενδιαφέρον ή συμπάθεια το μήνυμά μας.

Υποχρέωση μου επίσης είναι να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Κυθηραϊκής Πρωτοβουλίας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, για τον ενθουσιασμό τους και για τη σκληρή δουλειά των τελευταίων μηνών.

Aποτελεί μεγάλη επιτυχία της παράταξής μας το γεγονός ότι από την αρχή του επόμενου έτους θα υπάρχει εκπροσώπηση της Κυθηραϊκής Πρωτοβουλίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναλαμβάνω την υποχρέωση να εκπροσωπήσω εσάς που με τιμήσατε με τη ψήφο σας, αλλά και εσάς που επιθυμείτε έναν δήμο που θα ακούει τις φωνές των πολιτών του και θα διέπεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και εργατικότητα.

Εξίσου μεγάλη επιτυχία υπήρξε ο διάλογος που ανοίξαμε με τους συμπολίτες μας τόσο γύρω από θεμελιώδεις αξίες όσο και γύρω από τα υπαρκτά προβλήματα της διαχείρισης του δήμου.

Είναι βέβαιο πως στην πορεία μας και λάθη κάναμε και εσφαλμένες ενίοτε εκτιμήσεις - λάθη που σίγουρα δεν θα αγνοήσουμε.

Η Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία θα συνεχίσει την πολιτική και κοινωνική δραστηριότητά της κατά τη διάρκεια της επόμενης τετραετίας, αντιπροσωπεύοντας και προστατεύοντας τα δικαιώματα κάθε Κυθήριου και Αντικυθήριου.

Συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός δήμου που θα ακούει και θα σέβεται την άποψη κάθε πολίτη, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για το καλό όλων.

Βύρων Πρωτοψάλτης

9 Νοεμβρίου 2010