Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισες τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 5ης Νοεμβρίου, τερματίσθηκε η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Από εδώ και πέρα κάθε δημοσίευμα και κάθε αναφορά σε εκλογικά ζητήματα θεωρείται εκτός νόμιμης διαδικασίας και επισύρει τις ανάλογες κυρώσεις.

Μέχρι τα μεσάνυχτα όλοι οι πολίτες ψηφοφόροι άκουσαν τις απόψεις και τις θέσεις όλων των υποψηφίων και έχουν στην διάθεση τους την σημερινή και την αυριανή ημέρα να αποφασίσουν ποιός είναι ο πιό κατάλληλος για να λάβει την ψήφο τους.

Η σελίδα μας όλο αυτό το προεκλογικό διάστημα δημοσίευσε οτιδήποτε της εστάλη από τους υποψηφίους η τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία συνδυασμούς, κρατώντας ίσες αποστάσεις από όλους και έχοντας ως μοναδικό σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση όλων των ψηφοφόρων.

Ελπίζουμε ότι τηρήσαμε απόλυτα την σωστή και απρόσκοπτη ενημέρωση και πληροφορήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες μας.

Ευχόμαστε σε όσους μας κράτησαν ενήμερους αλλά και σε όσους ΔΕΝ μας κράτησαν όπως και για όσους ΔΕΝ είχαν απαντήσεις στα ερωτήματα μας, τα καλύτερα αποτελέσματα που επιθυμούν και επίσης ευχόμαστε σε όλους και όλες ΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και να ψηφίσουν όποιον η όποιαν θεωρούν πιό άξιο η άξια να αναλάβει τα καθήκοντα που θα φέρουν την καλύτερη πρόοδο στο νησί μας.
---------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
---------------------------