Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου "Κυθηραϊκής Πρωτοβουλίας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 26/9/10

Η Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία, μοναδική πρόταση για μία πραγματική, ριζική αλλαγή στη διαχείριση της τύχης του νησιού, είναι αποφασισμένη να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, με σταθερό στόχο την κατάληψη της δημοτικής αρχής.

Η ΚυθηραΪκή Πρωτοβουλία παραμένει πιστή στις αρχές της, όπως απέδειξε εκλέγοντας με δημοκρατικές διαδικασίες τον Βρεττό Πρωτοψάλτη (Βύρωνα) επικεφαλής του ψηφοδελτίου της.

Κατά τον ίδιο τρόπο και σεβόμενη τις ίδιες πάντα αρχές, προχωράει τώρα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου της – όχι οπορτουνιστικά και με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε φιλοδοξία και κάθε ασυμβίβαστο συμφέρον, αλλά με μοναδικό γνώμονα μια ομόψυχη, συντονισμένη προσπάθεια για το καλό των Κυθήρων.

Η Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία διαψεύδει κατηγορηματικά τους προφανώς κακόβουλους θορύβους που μεθοδευμένα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες περί ενδεχόμενης διάλυσης ή απορρόφησής της από άλλο συνδυασμό, και δεσμεύεται χωρίς καμιά επιφύλαξη για την δυναμική και αυτόνομή κάθοδό της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
------------------------------------
Πηγή: protovouliakythera.com
------------------------------------