Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2010

Πρωτοψάλτης Μιχάλης

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες.
Κυθήριοι και Αντικυθήριοι.

Πέρασαν γρήγορα  τέσσερα χρόνια, από τότε που με τιμήσατε με την ψήφος σας και με αναδείξατε πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο,  περίοδος γεμάτη δράση και αποτελέσματα θετικά για το νησί μας.
         
Δίπλα στον Δήμαρχό μας Θόδωρο Κουκούλη, εργάστηκα σκληρά για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ολοκληρώσουμε έργα που βελτίωσαν την ποιότητα ζωής στο νησί μας,  να δρομολογήσουμε άλλα για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των υποδομών σε όλους τους τομείς.
         
Κοντά στα προβλήματα και τους ανθρώπους,  έτρεξα όπου ζητήθηκε, νύχτα και μέρα, ακούραστα να δώσω λύσεις, να προωθήσω θέματα και υποθέσεις .      
         
Με μεγαλύτερη εμπειρία, περισσότερη εργατικότητα, στην νέα τετραετία μπορούμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον   να εγγυηθούμε την επιτυχία στις  ευκαιρίες που προβάλλονται στο νέο Δήμο μας,  μαζί με τα Αντικύθηρα, από το σχέδιο <Καλλικράτης>.
         
Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, πέστε ΝΑΙ σε  ανθρώπους που έχουν γνώση, αντοχή, και θέληση να προσφέρουν στον τόπο, πέστε ΟΧΙ στον μηδενισμό, την λασπολογία, την κατασυκοφάντηση.
         
Μην παρασυρθείτε από ευκαιριακές συμμαχίες, και ανεύθυνες υποσχέσεις, μην επιτρέψετε την επιστροφή στο παρελθόν!
Εμπιστευθείτε μας, δώστε μας την ευκαιρία να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

          Ψηφίστε << ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ>>
          Ψηφίστε Δήμαρχο ΘΟΔΩΡΟ ΚΟΥΚΟΥΛΗ
          Ψηφίστε Δημ. Σύμβουλο   ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ