Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της "Συντροφιάς Κυθηρίων Κυριών"

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της "Συντροφιάς Κυθηρίων Κυριών" για την περίοδο 2009-2010, έγινε στις 2/6 στην Αθήνα, στην αίθουσα του Τριφυλλείου ιδρύματος.

Η εκδήλωση αυτή, το "αποχαιρετιστήριο ούζο" όπως λέγεται, έχει γίνει πλέον θεσμός αφού πραγματοποιείται για τριαντα και πλέον χρόνια και γίνεται στις αρχές του καλοκαιριού κάθε χρόνο, λίγο πριν βρεθούν οι Κυθήριοι των Αθηνών στις παραλίες του Τσιρίγου.

Οι κυρίες της "Συντροφιάς" είχαν ετοιμάσει πολλές σπιτικές λιχουδιές και προσφέρθηκαν σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί.
Οι δραστηριότητες της "Συντροφιάς" ήταν και εφέτος πολλές. Εκδρομές, συνεστιάσεις, προσκυνηματικές εξορμήσεις, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων. επισκέψεις Μουσείων και βέβαια επισκέψεις στο Γηροκομείο Κυθήρων κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Η τελευταία εκδήλωση αυτής της περιόδου θα είναι η επίσκεψη στο Γηροκομείο στις 11 Αυγούστου όπου θα γίνει Παράκληση και οι κυρίες θα οργανώσουν δεξίωση για όσους βρεθούν εκεί.
Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση μίλησε η κ. Ξηνταράκου Τούλα η οποία εκπροσωπόντας τη "Συντροφιά" ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τις κυρίες που συμμετείχαν στις διάφορες δραστηριότητες, που προαναφέρθηκαν, και ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο Τσιρίγο..
--------------------------------------
Βασίλης Σταύρου ιερέως Χάρος
--------------------------------------