Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Δίκτυο Οπτικών Ινών στα Κύθηρα

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες της σελίδας μας ο ανάδοχος της κατασκευής του έργου: «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΙ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ Α/Δ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕ Μ/Τ (ΟΛΕΔ/2/ΛΑΚ/2009/7)» Προϋπολογιζόμενης δαπάνης: 939.488,58 €, πρόκειται να έλθει στα Κύθηρα και να κάνει έναρξη εργασιών στις 15 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι γνωστό ο σχετικός διαγωνισμός ανάθεσης του έργου διεξήχθει στις 24-7-09 και η διάρκεια των εργασιών του έχει προβλεφθεί για το χρονικό διάστημα των 200 ημερών.

Με πιό απλά λόγια: Οι εργασίες εκσκαφών και τοποθέτησης δικτύου οπτικών ινών στα Κύθηρα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 15 Φεβρουαρίου από τον ανάδοχο εργολάβο του έργου.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το έργο θα ξεκινήσει από την Αγία Μόνη και θα συνεχιστεί προς Φριλιγκιάνικα και Αρωνιάδικα.

Η ανάπτυξη παρομοίων έργων είναι συνήθως ταχεία {ένα δείγμα από παρόμοιο έργο στο δήμο Χανίων φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία}και ελπίζουμε ότι η προσεχής καλοκαιρινή περίοδος θα μας βρεί με το έργο τελειωμένο.



Θα φροντίσουμε για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας για το συγκεκριμένο θέμα όσο καλύτερα γίνεται με ανάλογες επαφές στα αρμόδια τμήματα του ΟΤΕ αλλά και του αναδόχου εργολάβου.
----------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------