Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών ανακοινώνεται ότι:

1.Στις 23 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και χορός στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5-7 7ος όροφος), θα σος προσφέρουμε μία χαρούμενη βραδιά και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6944 640404 κα Κασιμάτη και 6973 699953 κα Ξηνταράκου.

2.Στη 1η Μαρτίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 θα πραγμα-τοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στην αίθουσα του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5/7ος όροφος). Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, που είναι το πιθανότερο, τότε θα επαναληφθεί οπωσδήποτε την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

3.Στο αρχείο του Συνδέσμου μας υπάρχουν οι πρωτότυπες διακηρύξεις της ανεξαρτησίας των Κυθήρων, που έγινε το Μάρτιο του 1917. Ο σύνδεσμος μερίμνησε και εξέδωσε πιστά αντίγραφα αυτών και δύνασθε, όσοι επιθυμείτε, να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία μας.

4.Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος δέχθηκε την προσφορά του βιβλίου «Το προσκύνημα των Μυρτιδίων» της φιλολόγου κας Ελένης Χάρου-Κορωναίου και χρηματοδότησε την έκδοση του. Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν, διατίθεται στα γραφεία του Συνδέσμου.

5.Ο Κυθηραίκός Σύνδεσμος Αθηνών θα πραγματοποιήσει οκταήμερη εκδρομή στους Αγίους Τόπους-Ισραήλ, κατά την περίοδο
18-25/4/2010. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα: κυρία Λουράντου
Αγγελική 697 4004410 και κυρία Λουράντου Αλεξάνδρα 210 3832806.

6.Πρόσφατα έγινε εκκαθάριση του Μητρώου των μελών του Συνδέσμου μας και διαπιστώθηκε ότι ορισμένα μέλη μας καθυστερούν την
καταβολή των ετήσιων συνδρομών τους. Είμαστε βέβαιοι ότι η παράληψη αυτή οφείλεται στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, που όλοι μας βιώνουμε, και δεν έχει καμμία σχέση με οποιαδήποτε αρνητική σας στάση προς τον Σύνδεσμο, στον οποίο όμως η δικήσας συνδρομή εξασφαλίζει την ύπαρξη του και ενισχύει τις δραστηριότητες του. Γι' αυτό σας παρακαλούμε με πρώτη ευκαιρία να θυμηθείτε την εκκρεμότητα αυτήν.

Για τις άλλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται θα σας σταλούν εγκαίρως ιδιαίτερες προσκλήσεις. Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Καρύδης
Ο Γενικός Γραμματέας
Βασίλειος Χάρος