Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Συνέχεια της ενημέρωσης για την σύλληψη του διακινητή στα Αντικύθηρα

Στις 12:50 σήμερα στα Αντικύθηρα, η ερευνητική ομάδα καταδίωξης των κρυπτομένων διακινητών, υπό τον Ανθ/μο Χ.Γιαννόπουλο, αποτελούμενη από τον Αστυφύλακα Π.Τσολάκογλου και τους μόνιμους κατοίκους Μύρο Προγουλάκη, Γιώργο Χαρχαλάκη και Μανώλη Κατσανεβάκη, εντόπισε στην κορυφογραμμή του Προφήτη Ηλία τους δύο διαφεύγοντες διακινητές.

Κατόπιν τούτου ξεκίνησε η καταδίωξη τους με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να γλιστρήσει στο ανώμαλο έδαφος και να πέσει κτυπώντας. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στον οικισμό όπου βρέθηκε στο σπίτι του παππά Αντώνη Λιγοψυχάκη όπου και εζήτησε πληγωμένος και καταπονημένος βοήθεια και φυσικά παραδόθηκε στην Αστυνομική αρχή η οποία και τον συνέλαβε.

Ο έτερος των διακινητών κατορθωσε να απομακρυνθεί αλλά τα ίχνη του είναι ορατά και ελπίζεται ότι σύντομα θα βρίσκεται και αυτός στα χέρια της αστυνομίας, καθώς βρίσκεται ήδη υπό το καθεστώς εξάντλησης από την πολυήμερη διαφυγή και με δυνάμεις που τον εγκαταλείπουν.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ αλλά και στους λιγοστούς κατοίκους που αψηφώντας κούραση και συνθήκες συνέχισαν και συνεχίζουν τις προσπάθειες αναζήτησης μέχρι το τελικό σκοπό και αποτέλεσμα.
-------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------------------