Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σε αυτόν τον άνδρα ανήκει η ακέφαλη σορός

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας στον οποίο ανήκει η σωρός που εντοπίστηκε χθες βορειοδυτικά των Κυθήρων
 
Στον 32χρονο Σταύρο Σδράλη που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Σεπτεμβρίου ανήκει η ακέφαλη σορός που εντοπίστηκε χθες βορειοδυτικά των Κυθήρων

  
Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε η σορός ενός άντρα σε βραχώδη ακτή στα Κύθηρα χωρίς κεφάλι και σε προχωρημένη αποσύνθεση (σαπωνοποίηση), με εμφανείς δαγκωματιές από ψάρια.

Η σορός του θύματος έφερε στολή κατάδυσης καφέ παραλλαγής, δύο μαύρα καλτσάκια κατάδυσης και κίτρινο βραχιολάκι από σχοινί στον καρπό του δεξιού χεριού, και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και την ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Εξαιτίας της στολής κατάδυσης που φορούσε και ενός τατουάζ στην πλάτη, το θύμα αναγνωρίστηκε από τους οικείους του πως επρόκειτο για τον 32χρονο Σταύρο Σδράλη που στις 21 Σεπτεμβρίου είχε μεταβεί για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Πόρτο Κάγιο της Μάνης και έκτοτε αγνοείτο η τύχη του. 

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, ενώ για να γίνει και επίσημη ταυτοποίηση θα ακολουθήσει και τεστ DNA.
---------------------------
Πηγή: notospress.gr
---------------------------