Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Εγκαίνια του 7ου Agro Quality Festival και του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    17-10-2016                                            
 
Εγκαίνια του 7ου Agro Quality Festival και του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε και έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του 7ου Agro Quality Festival και του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου.

Φέτος στο 7ο Agro Quality Festival, τιμώμενη Περιφέρεια είναι η Αττική. Η προβολή και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της Αττικής γης και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας είναι ο στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας στο 7ο Agro Quality Festival και το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την πρωτογενή παραγωγή εμπράκτως και είναι, σε κάθε περίπτωση, δίπλα στους κτηνοτρόφους και τους αγρότες μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική ανάπτυξη στην Τροιζηνία και τα νησιά μας, τα οποία παράγουν εξαιρετικά προϊόντα ΠΟΠ αλλά αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω των μεγάλων αποστάσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.