Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κρουαζιερόπλοια και πάλι στο Καψάλι......

Για μια ακόμα φορά εφέτος επισκέφθηκε το Καψάλι το υπέροχο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο CLUB MED 2, καθιέρωνοντας το πια σαν μόνιμο προρισμό του για την παρούσα περίοδο.





Σήμερα έφθασε το μικρό κρουαζιερόπλοιο Berlin. Το Berlin είναι ένα μικρό κλασικό κρουαζιερόπλοιο. Έχει μέγιστη χωρητικότητα 412 επιβατών, και λόγω του μικρού του μεγέθους μπορεί να σταματήσει σε μικρά, ειδικά λιμάνια και να εκτελέσει όλους τους απαραίτητους ελιγμούς μα απόλυτη ασφάλεια.

Το Berlin διαθέτει δύο εστιατόρια: ένα κεντρικό εστιατόριο και ένα βεράντα-Restaurant που προσφέρει εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, έχει επίσης μπαρ και σαλόνια συμπεριλαμβάνει: το ναυτικό Yacht Club Bar, το ευρύχωρο Sirocco Lounge και το νέο Berlin Lounge στο κατάστρωμα ηλιοθεραπείας. 


Το Berlin διαθέτει επίσης μια μικρή εξωτερική πισίνα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα γυμναστήριο, ένα κέντρο σπα σάουνα και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Μασάζ και θεραπείες σπα είναι επίσης διαθέσιμα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Berlin προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκδρομών που προσφέρει στους επιβάτες πολλές επιλογές για να γνωρίσουν τα λιμάνια και τις γύρω περιοχές. Αρκετοί ομιλητές είναι διαθέσιμα για να παρέχουν στους επιβάτες πληροφορίες σχετικά με τα λιμάνια, τη γύρω περιοχή και τους ανθρώπους της.


---------------------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Γιώργος Σάμιος
---------------------------------------------------------------------