Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Επανακομιδή της Αγίας Κάρας του Πολιούχου της Πάτρας, Αποστόλου Ανδρέου.

Η βουλευτής Α ΄Πειραιά  & Νήσων  Γεωργία Γεννιά παρευρέθη το Σάββατο 24/9 και την Κυριακή 25/9 στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Πάτρα, στα πλαίσια της 52ης επετείου της Επανακομιδής της Αγίας Κάρας του Πολιούχου της Πάτρας, Αποστόλου Ανδρέου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η βουλευτής παρευρέθη στον πανηγυρικό εσπερινό, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών: Φθιώτιδος κ. Νικολάου, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, Πατρών κ. Χρυσοστόμου και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων: Επιδαύρου κ. Καλλινίκου και Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Την Κυριακή, η Γεωργία Γεννιά παρευρέθη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μαζί με εκπροσώπους αρχών και φορέων. Το απόγευμα της Κυριακής, η Βουλευτής ακολούθησε με πλήθος κόσμου τη λιτανεία στην Αγίου Ανδρέου, από την πλατεία Τριών Συμμάχων, μέχρι την εκκλησία του Αγίου Ανδρέου.

Η βουλευτής Γεωργία Γεννιά ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την πρόσκληση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.