Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Διορισμός 2 νέων μόνιμων Ιατρών στο Νοσοκομείο Κυθήρων...!!!!

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 825/Γ/06-09-2016) η απόφαση διορισμού 2 νέων μονίμων ιατρών στη θέση του Επιμελητή Β΄ στο Νοσοκομείο Κυθήρων Τριφύλλειο. 
Πρόκειται για την κάλυψη της δεύτερης θέσης Καρδιολόγου (Αποστολάκης Σταύρος) και της δεύτερης θέσης Χειρουργού (Τσιρώνης Παναγιώτης). 
Καθώς πληροφορούμαστε από το δελτίο τύπου του Νοσοκομείου της 5ης Σεπτεμβρίου, οι θέσεις αυτές αφορούν αποφάσεις διορισμού που εκκρεμμούσαν από το 2010 χωρίς να έχει υπάρξει η σχετική μέριμνα δημοσίευσης και ενεργοποίησης τους. 


Εκκρεμεί ακόμα η δημοσίευση διορισμού για την κάλυψη της δεύτερης θέσης Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προχωρά με πολύ γρήγορες διαδικασίες η κάλυψη της θέσης Ορθοπεδικού, μόνιμου Παθολόγου και Οδοντίατρου. 
Τέλος αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο ο διορισμός 3 νέων αγροτικών ιατρών (2 για το Ιατρείο Αντικυθήρων και 1 για το Ιατρείο Καρβουνάδων) που θα εξομαλύνουν κατά πολύ την κατάσταση των εφημεριών στο νοσοκομείο.

Ως ιστοσελίδα συγχαίρουμε τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας γιατί πλέον φαίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια για την πρόοδο του νοσοκομείου και την κάλυψη μόνιμων θέσεων προσωπικού που παρέμεναν κενές για πολλα χρόνια λόγω των μνημονίων {γενικών και τοπικών !!!!!!} .................


Σημείωση:Σελίδα 4 από 8   6) Υπουργείο Υγείας.......
--------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------