Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μπιζά - Τράκα στη συνεδρίαση της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ

Επεισόδιο μεταξύ της αντιπροέδρου της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτης Μπιζά και του προέδρου της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκου Τράκα, όπως πληροφορείται το epoli.gr, κατά τη χθεσινή κινητοποίηση – διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στους Δήμους, στα γραφεία του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα, μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και του ΕΔΣΝΑ, σε συνέχεια της συγκέντρωσης τους έξω από το κτίριο του ΕΔΣΝΑ, ανέβηκαν στην αίθουσα, όπου συνεδρίαζε η Ε.Ε. του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής.


Μπαίνοντας στην αίθουσα, φωνάζοντας συνθήματα, οι εργαζόμενοι, ζήτησαν να ανακληθεί προηγούμενη απόφαση του ΕΔΣΝΑ, βάσει της οποίας μεταφέρθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, η σύνταξη φακέλου προδιαγραφών (οικονομοτεχνικές μελέτες) για τα τρία έργα διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του epoli.gr, στην ένταση που επικράτησε, λόγω του πολυπληθούς της συμμετοχής στην κινητοποίηση, η αντιπρόεδρος της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά, φώναξε στους εργαζομένους: «Σταματήστε τις ντουντούκες, να μπορέσουμε να μιλήσουμε», ενώ απευθυνόμενη στον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκο Τράκα, του ζήτησε να της πει ποιος είναι: 

«Ποιος είστε εσείς που φωνάζετε;».

Άμεση η αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος πιστεύοντας προφανώς πως, η ερώτηση της αντιπροέδρου ήταν ειρωνική, της πέταξε την ταυτότητά του στο τραπέζι (!), με την αντιπρόεδρο να του την επιστρέφει, λέγοντας: «Δεν είμαστε Αστυνομία! Απλά θέλω να μάθω ποιος είστε!».

Αποτέλεσμα του επεισοδίου και της όλης έντασης που επικράτησε, ήταν να διακοπεί και τελικά να μην ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ.
--------------------------------
Πηγή:   epoli.gr
--------------------------------