Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Στα αζήτητα το «Λεύκτρο – Σπάρτη» από τους πολίτες! “ 9 στους 10 χρησιμοποιούν άλλες οδούς και κυρίως την παλαιά Εθνική Οδό Σπάρτης – Τρίπολης. ”

Είναι απίστευτο. Ένας δρόμος που στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ και ο οποίος χρειάστηκε περίπου μια δεκαετία για να ολοκληρωθεί φαίνεται ότι είναι στα αζήτητα. 

Η ψηφοφορία που εξελίσσεται στο notospress.gr είναι αποκαλυπτική.

Στο ερώτημα ποιόν δρόμο χρησιμοποιούν οι πολίτες φαίνεται ότι ο δρόμος Λεύκτρο – Σπάρτη αφήνει αδιάφορους τους πολίτες της Λακωνίας. Από τους 10 οι 9 δεν τον προτιμούν.

Τι συμβαίνει; Πρόκειται για λάθος σχεδιασμό; Πρόκειται για έργο που δεν αφορά τους Λάκωνες αλλά τους άλλους νομούς; Πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε για τον τουρισμό των όμορων νομών και μόνον;

Οι Λάκωνες δείχνουν αποφασισμένοι να μην τον πληρώσουν… Όταν δεν κάνουν χρήση δεν πληρώνουν διόδια, δεν σταθμεύουν στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης κ.λ.π.
Οι έχοντες την ευθύνη λειτουργίας του έργου θα πρέπει να προβληματιστούν. Αν υπάρχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα πρέπει να αναδειχθούν διότι ο άξονας κινδυνεύει να «χρεοκοπήσει»…

Ψήφισε κι εσύ!
Η Διεύθυνση του notospress.gr σας ζητά να συμμετέχετε όλοι στην ψηφοφορία έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα που θα διαμορφωθεί να είναι σαφές, ισχυρό και αδιαμφισβήτητο. 

Με την συμμετοχή σας θα εξαχθεί το τελικό συμπέρασμα και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση  για ένα έργο που καλούνται τελικά να αποπληρώσουν οι πολίτες και απ’ ότι φαίνεται δεν τους εξυπηρετεί.
----------------------------------
Πηγή:  notospress.gr
----------------------------------