Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 25/7/2016 - Απογραφή Καταλυμάτων

Ο Δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των ενεργειών τους για την τουριστική προβολή της περιοχής των Κυθήρων και των Αντικυθήρων ξεκινάει την απογραφή των υφιστάμενων υποδομών και υπηρεσιών του τουρισμού.

Η απογραφή αυτή θα αφορά αξιοθέατα, οικισμούς, παραλίες, επισκέψιμες επιχειρήσεις, τοπικές ιστορίες και αφηγήσεις, καταλύματα, διαδρομές πεζοπορίας, διαδρομές με ΙΧ, τοπικές εκδηλώσεις, προσωπικότητες των νησιών, τοπικά προϊόντα και συνταγές, δραστηριότητες, εστιατόρια, συνεδριακούς χώρους, τουριστικά γραφεία κλπ.
Η απογραφή απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα στα Κύθηρα και στα Αντικύθηρα. Οι πληροφορίες που θα συλλεχτούν θα χρησιμοποιηθούν για την δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων στις τουριστικές σελίδες του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.

Ήδη απεστάλησαν σε όλες τις επιχειρήσεις καταλυμάτων, οι οποίες έχουν στείλει στο Δήμο μας στοιχεία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, φόρμες που θα πρέπει να συμπληρωθούν προκειμένου να προβάλλουν τις παροχές και τις υπηρεσίες τους.

Θα ακολουθήσουν και οι άλλες επιχειρήσεις.

Η απογραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2016.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και ιδιώτες να ανταποκριθούν με την συμμετοχή τους στην απογραφή αυτή, καθώς είναι ζωτικής σημασίας για την βελτίωση της τουριστικής βιομηχανίας του νησιού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Δήμου www.kythira.gr

---------------------------
Πηγή:   kythira.gr
---------------------------