Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Τυχαίο ή όχι;;

Από αναγνώστη μας στα Κύθηρα λάβαμε αυτήν την φωτογραφία με το εξής κείμενο: 

Κύριε Λαμπρινίδη σήμερα στο Λιβάδι είδα αυτό το απαράδεκτο θέαμα:

Μια από τις αφίσες της Βιβλιοθήκης όπου κάθε Σάββατο απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά μας, σκισμένη ξεκάθαρα από ανθρώπινο χέρι.
Όπως θα δείτε η αφίσα ήταν κολλημένη σε όλη της την έκταση με ταινία, άρα το σκίσιμο ήταν από ανθρώπινο χέρι και όχι τυχαίο. 


Ως γονέας που στέλνω ανελιπώς το παιδί μου στη Βιβλιοθήκη, θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για αυτό το γεγονός και να πω ότι υπάρχουν δυστυχώς ορισμένοι που μόνο από ένα προσωπικό καπρίτσιο θέλουν να υποβαθμίσουν τη λειτουργία αυτού του σημαντικού θεσμού στο νησί μας.

Μαθαίνω από γονείς ότι γίνονται τηλέφωνα  δεξιά και αριστερά προκειμένου να μην στηριχθεί το έργο της Βιβλιοθήκης.

Εγώ στέλνω το παιδί μου από πέρσι. Κάθε Σάββατο γίνονται πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα για όλες τις ηλικίες των παιδιών, και εμείς οι γονείς νοιώθουμε ανακούφιση γιατί υπάρχει ένας χώρος που δίνει εκπαιδευτικές διεξόδους στα μικρά παιδιά, εκτός από τα μαθήματα του Σχολείου.

Αύριο στη Βιβλιοθήκη θα γίνει μια πολύ σημαντική εκδήλωση με τους διεθνούς κύρους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και θα δούμε όλοι τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων των παιδιών του περασμένου χειμώνα.

Θα είμαστε όλοι εκεί σε πείσμα των πολύ λίγων που νομίζουν ότι με τέτοιες χαζές ενέργειες θα βλάψουν τη Βιβλιοθήκη ή το νησί μας.

Το ΜΟΝΟ που καταφέρνουν είναι να βλάπτουν ΜΟΝΟ τον εαυτό τους.

Φιλικά, Μ.Κ.