Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Πώς σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας το σημερινό περιστατικό στα γραφεία του

Δελτίο τύπου για τη διακοπείσα από την “έφοδο” των αγροτών σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ:

“Σε συνέχεια των συζητήσεων με τους παραγωγικούς φορείς του νομού και των συναντήσεων που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα με αγρότες, πυροσβέστες, κτηνοτρόφους και πολιτικούς μηχανικούς, σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, έγινε συνάντηση με μέλη των διοικήσεων του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων του νομού και του Επιμελητηρίου Λακωνίας, με τον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη και στελέχη της κομματικής οργάνωσης Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Syriza
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αναπτύχθηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών για ασφαλιστικά και φορολογικά ζητήματα μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα και με σκοπό τη σύγκλιση των απόψεων και την πρόοδο συναινετικών λύσεων σε επίμαχα ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, ομάδα αγροτών απ’ τα μπλόκα της Λακωνίας παρενέβησαν στο διάλογο με έντονο ύφος. Διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή δεν είχαν καλεστεί να συμμετέχουν στη σύσκεψη και αυτοί με τους υπόλοιπους παραγωγικούς φορείς. Τους εξηγήθηκε πως μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, και μετά την οριστικοποίηση των εξελίξεων θα προσκληθούν από τον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη σε νέα συνάντηση.

Επιδίωξη τόσο της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του βουλευτή Λακωνίας είναι η επαφή και ο διάλογος με ΟΛΕΣ τις συλλογικότητες και τους επαγγελματικούς κλάδους”.
------------------------------------
Πηγή:    laconialive.gr
------------------------------------