Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δήμος προηγήθηκε αυτή την φορά - Διαμαρτυρία Δήμου Κυθήρων προς το Υ.Ε.Ν. για το θέμα της αγκυροβολίας πλοίων εντός των χωρικών υδάτων του νησιού

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Δήμαρχο Κυθήρων, και σε έντονη διαμαρτυρία μας για την συνεχιζόμενη κατάσταση της ανεξέλεγκτης και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αγκυροβολίας πλοίων εντός των χωρικών υδάτων των Κυθήρων, και σε απόσταση αναπνοής από τις βόρειες και ανατολικές παραλίες του νησιού, ελάβαμε την απάντηση ότι ήδη ο Δήμος έχει αποστείλλει σχετικό έγγραφο διαμαρτυρίας προς το ΥΕΝ και παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση.


Εκτός αυτού η σελίδα μας πιστεύει ακράδαντα ότι η υποβάθμιση της λιμενικής αρχής των Κυθήρων, του νοτιοτέρου άκρου της ηπειρωτικής Ελλάδας, είναι τελείως άστοχη και το ΥΕΝ πρέπει να επανεξετάσει το ζήτημα πιο προσεχτικά και να επανιδρύσει, σαν πρωτεύον το λιμεναρχείο Καψαλίου.

Από ότι φαίνεται το λμεναρχείο Νεάπολης φαντάζει "πολύ λίγο" για την προστασία όλης της περιοχής και η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως, και ο καθένας κάνει ότι του αρέσει χωρίς κανένα έλεγχο.

Και κλείνοντας να επισημάνουμε ότι πλέον απροκάλυπτα τα πλοία που αγκυροβολούν προτάσσουν τον κύριο λόγο αγκυροβολίας που είναι "Waiting for Orders", και ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι καταφυγίου και καιρικών συνθηκών, που ισχυρίζονται όλα τα επωφελούμενα μέρη και ο, κατ'ευφημισμό, λιμενάρχης Βατίστας..!!!!!!
----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------------

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι δεν θα βγεί πάλι κανένα "τζόβενο" τσιριγώτης να πεί ότι κάνουμε λάθος και θα μας κάνουν αντίποινα γιατί δεν είδαμε κανέναν από αυτά τα "τζόβενα" να μετάσχει οικειοθελώς στο περιμάζεμα του πετρελαίου και της πίσσας από τις ακτές του νησιού.... Για αυτό λοιπόν καλύτερα να κάνουν "μόκο".........