Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Aγρότες έτοιμοι για όλα… κλείνουν και την Δ.Ο.Υ. Σπάρτης!

Ώρα 7 το πρωί, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016. Οι σειρήνες των τρακτέρ αναστατώνουν την ήρεμη Κ. Παλαιολόγου στη Σπάρτη. Περίπου 10 τρακτέρ κατευθύνονται στην Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, στην οδό Μενελάου, όπου καταλαμβάνουν δρόμο και πεζοδρομία. Αγρότες με μπάλες άχυρο κλείνουν την είσοδο των γραφείων και δηλώνουν κατάληψη.



Απ΄ότι φαίνεται οι αγρότες είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αλλά και να τις διευρύνουν.

Όπως δήλωσαν στο notospress.gr ο κύριος στόχος παραμένει η «απόβαση» στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή και για όσους ημέρες χρειαστεί και η διατράνωση των αιτημάτων τους ακόμα και στους πολίτες της πρωτεύουσας. 


Δεν πτοούνται ούτε από τη διάρκεια ούτε από τα διλήμματα σχετικά με το τι θα πράξουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας και δηλώνουν ότι οι καταλήψεις θα συνεχιστούν και μετά το συλλαλητήριο της Αθήνας αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Η κατάληψη στην Δ.Ο.Υ. Σπάρτης θα διαρκέσει αρκετές ώρες ενώ οι αγρότες μεθοδεύουν έγγραφες παρεμβάσεις και στους Δήμους της Λακωνίας.
------------------------------------
Πηγή:   notospress.gr
------------------------------------