Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία, ιδιωτική  η συλλογική, που αποσκοπεί στην διερεύνηση κοινής προσπάθειας και καταγραφής προτάσεων, παρατηρήσεων, στόχων, δραστηριοτήτων, αλλά και χάραξη κοινού στόχου, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και  είναι άξια συγχαρητήριων αλλά απαιτείται όμως και  η συμμετοχή όλων μας.


 Όσον αφορά το τουριστικό κομμάτι  που απαρτίζεται από το σύνολο σχεδόν  όλων των επαγγελματιών  σε ένα ενιαίο 'πάζλ' ( ο καθένας απ' το δικό του 'πόστο' ), συνθέτουμε  και αναδεικνύουμε  τις υπηρεσίες μας  και τα 'συμφέροντα' του επισκέπτη, για την καλύτερη διαμονή του στο νησί  μαζί  του, ώστε με την αποχώρηση του να κρατήσει τις καλύτερες αναμνήσεις, με κύριο στόχο την διαφήμιση του νησιού μας μέσω των τουριστών του.

ΑΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ

Χαιρετίζω λοιπών την απόφαση της τουριστικής επιτροπής και εύχομαι κάθε επιτυχία, καθώς αυτό θα σημαίνει καλό για όλους μας.

Θα ήθελα όμως να υπενθυμίσω στην τουριστική μας επιτροπή, το αυτονόητο.

Πως θα παραβρεθούν σε αυτή τη συνάντηση, επαγγελματίες που το χειμώνα δεν είναι στο νησί;

Με ποιο τρόπο θα 'ακουστεί'  η φωνή τους και η εποικοδομητική τους σκέψη; .

Πως θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων  και ανταλλαγή ιδεών; .

Πως θα αποφασιστεί ενιαίο τιμολόγιο ;b(π.χ ενοικιαζομένων δωματίων)

Είχα κάνει έκκληση στον Α΄ Αντιδήμαρχο, να μεριμνήσει  να γίνονται τέτοιου είδους συναντήσεις εως το τέλος Οκτωβρίου  ή το αργότερο αρχή σεζόν, π.χ τον Μάιο, αλλιώς θα έχουμε μια απ΄τα ίδια.

 Οι.... 5, να αποφασίζουν για τους 50 ;;;

Άλλη μια σκέψη μου είναι (και νομίζω οτι αυτό είναι εφικτό),να αποστείλει η επιτροπή πρόσκληση σε όλους μας, μέσω mail, ώστε την μέρα που θα γίνονται οι συναντήσεις να υπάρχει ζωντανή μετάδοση μέσω  internet ώστε να  παρακολουθούμε και εμείς σε πραγματικό χρόνο ( μέσω του skype  ή μέσω chatroom),  για όσους είναι εφικτό  και όσοι θέλουν στη συγκεκριμένη  συζήτηση-συνάντηση.

Αντιθέτως , θα πρέπει να ξανακάνετε άλλη συνάντηση με την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των επαγγελματιών  τουρισμού.

Συνεπώς για ακόμη μια φορά .......ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ .                                                                       .                                                                    
Με φιλική διάθεση Παπαδόπουλος Ανδρέας.