Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Ψάχνοντας τα μέλη του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Μονεμβασίας τα νεκρά ζώα που φολιάστηκαν και ΠΑΛΙ χθες στην Πλύτρα Λακωνίας, μεταξύ τους και σκυλάκια τα οποία έκαναν και διάφορες θεραπείες και συνάνθρωποί μας προσέφεραν γι' αυτές από το υστέρημά τους, βρέθηκαν μπροστά σε ΑΥΤΟ.




ΑΥΤΟ, είναι μια παράνομη χωματερή, σε μια κατωφέρεια, κοντά στην Πλύτρα. 

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι χρησιμεύει σε κάποιους και ως "χωματερή" άρρωστων ή νεκρών ήδη προβάτων. 

Όπως καταλαβαίνει κανείς, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ κίνδυνος πλέον για τη δημόσια υγεία.

Ακούει κανένας αρμόδιος;
------------------------
Λακωνικό Δίκτυο 
------------------------

Σ.Σ.  Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε παλαιότερη δημοσίευση μας με τίτλο Πρόστιμα και φυλάκιση σε δημάρχους με παράνομες χωματερές. 
 

Καλό λοιπόν θα ήταν να υπάρξει άμεση επέμβαση της δημοτικής αρχής και εξαφάνιση της συγκεκριμμένης χωματερής.

Να σημειώσουμε επιπρόσθετα ότι πλέον τα πρόστιμα μεταφέρονται αυτούσια στους κατοίκους του Δήμου, καθώς είναι αδύνατον να αντιμετωπισθούν από τα μειωμένα έσοδα των Δήμων.

Όσοι λοιπόν νομίζουν ότι με το ανέχονται τους ασυνειδητους και παράνομους συμπολίτες να διατηρούν και να επεκτείνουν τέτοιου είδους πράξεις δεν έχουν παρά να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ χωρίς άχνα τα εκατομμύρια των προστίμων που θα επιβληθούν, απλά και μόνον για την κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη και την άκρατη βλακεία που την συνοδεύει....

Και άραγε αυτοί που εκμεταλεύονται την βλακεία των υπολοίπων σκέφτηκαν ποτέ ότι βλἀπτουν όλους τους υπόλοιπους και διακινδυνεύουν την δημόσια υγεία ;;;;