Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστήριο Δημάρχου κ. Χαρχαλάκη

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Επαμεινώνδα Σταμάτη για την έως σήμερα συνεισφορά του στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Κυθήρων, από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από την οποία έχει πλέον παραιτηθεί. 

Ο κ. Σταμάτης ανέλαβε να σηκώσει ένα βαρύ φορτίο εξαιτίας των πολλών και σοβαρών θεμάτων που παραλήφθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. 


Κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες να βάλει φορολογική και λογιστική τάξη στην Εταιρεία και να διαχειριστεί επιτυχώς το Σπήλαιο του Μυλοποτάμου και το Camping Καψαλίου, παρά τις φοβικές προβλέψεις που φυσικά δεν επαληθεύτηκαν.

Η Αναπτυξιακή δεν στελεχώθηκε με προσωπικό από την ίδρυσή της γεγονός που της στερεί πολύτιμες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να εκτελούνται χωρίς την διοικητική βοήθεια και επιβάρυνση του Δήμου. Παράλληλα η Εταιρεία όφειλε να έχει επιλύσει εδώ και χρόνια τα πολλά και σοβαρά ζητήματα του Σπηλαίου Μυλοποτάμου για τα οποία η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήταν ενήμερη από το 2007 χωρίς ωστόσο να ενδιαφερθεί για την επίλυσή τους. 

Ευχαριστώ τον κ. Σταμάτη και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να μας τροφοδοτεί με τις ιδέες και τις απόψεις του, μέσα από την πολυετή εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση.
--------------------------------------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης, Δήμαρχος Κυθήρων
--------------------------------------------------------