Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κύριε Τσίπρα Πότε θα βάλετε ένα τέλος ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ;;;;;

Στην μεγάλη πρόσφατη πυρκαγιά στην Νεάπολη Βοιών κάηκε το σπίτι της. 
Η περιοχή ακόμη αναμένεται να κηρυχθεί σαν πυρόπληκτη. 
Η πολιτεία κωφεύει. 
Τα γρανάζια της πολιτείας και της δικαιοσύνης έχουν σκουριάσει τελείως. 
Και μέσα σε όλα οι βρυκόλακες του τραπεζικού κατεστημένου εξακολουθούν να ζητάνε αίμα να πιούν από τα απανθρακωμένα και ανύπαρκτα πια υπάρχοντα.

Η πρώτη φορά αριστερά φαίνεται ότι λησμόνησε τελείως την ύπαρξη της και υποτάχθηκε οριστικά στο "right through" και στους τραπεζίτες αφεντάδες...  ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.... ΝΤΡΟΠΗ..!!!!!!!



Tο σπίτι κάηκε στις 17 Ιουλίου μεγάλο το σοκ, πολλά τα δάκρυα. Η Εθνική Τράπεζα (όχι κάποια εισπρακτική), ενώ ήμασταν σε φάση διακανονισμού για το υπόλοιπο του δανείου συνέχιζε να παίρνει τηλέφωνο ζητώντας τα λεφτά της. 
Τους ενημέρωσα ότι το σπίτι ήταν ασφαλισμένο και μόλις πάρω την αποζημίωση θα τους εξοφλήσω. Συγκινήθηκαν και μου είπαν ότι "τότε αλλάζουν όλα", θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

Από τότε ΚΑΘΕ μέρα εξακολουθούν να παίρνουν τηλέφωνο. Τον πρώτο καιρό τους απαντούσα ευγενικά να κοιτάζουν τα αρχεία τους πριν τηλεφωνήσουν και να μη με ξαναενοχλήσουν. 


Με ανάγκαζαν να επαναλαμβάνω για πολύ καιρό και κάθε μέρα "το σπίτι μας κάηκε".
Αφού τους άφησα να με βασανίζουν αρκετό καιρό, αποφάσισα να τους πω να πάνε να συνουσιαθούν. 
Αυτό πλέον όμως δεν μου αρκεί. Θέλω να τους κάνω μήνυση για ψυχική οδύνη.
________________
Πηνελόπη Γεράρδη

Και ας μην ξεχνάμε: Ο χειμώνας ξεκινάει. Τα πρώτα νερά στην περιοχή έδειξαν το τι θα επακολουθήσει. Ουδεμία κίνηση έχει γίνει για προστασία της περιοχής (φράγματα και προετοιμασία).

Παραμένουν τα μεγάλα λόγια της πολιτείας, της Περιφέρειας, του Δήμου. Όλοι πουλάνε μούρη και στοχεύουν σε προσωπική προβολή.

Προσέξτε λοιπόν και ενεργήστε άμεσα γιατί εάν συμβεί οτιδήποτε δεν θα είσαστε απλά υπεύθυνοι, αλλά θα είστε κατηγορούμενοι για εγκλήματα εκ προμελέτης.....!!!!!!
---------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------------------