Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Γνώμεις και απόψεις για τις δραστηριότητες των Παραλιακών επιχειρήσεων

Γράφει ο Aris TheFox :

Δεν άντεξα κι έγραψα,για το θέμα.

Eιναι σε εντελώς λάθος βάση η όλη αντιπαράθεση ένθεν κακείθεν.
Το πρώτο ερώτημα που τίθεται για τους συμπαθείς ''συναδέλφους'' λειτουργούντες τις παραλίες ειναι το εξής: "Μπορούν και απο πού παίρνουν το δικαίωμα, να μετατρέπουν τις καντίνες που εχουν νοικιάσει απο τον Δήμο σε νυχτερινά μαγαζιά για ενα μήνα, την στιγμή που η ίδια η αδειοδότηση και οι προδιαγραφές που έχουν υπογράψει δεν αναφέρουν καμμιά τέτοια χρήση. 



Συνέπεια τούτου είναι μια κατά την γνώμη μου, αντιδεοντολογική και αναιδής στάση πρός τα υπάρχοντα νυχτερινά μαγαζιά  (Μπάρ,καφέ κλπ.) που λειτουρφούν κάποια και όλο τον χρόνο κι έχουν τις απαιτούμενες άδειες μουσικής, λειτουργίας και τις απαιτούμενες ηχομονώσεις, αλλά και δέχονται, με την κάθε ανώνυμη καταγγελία, την επίσκεψη των οργάνων της τάξης.


Είναι η δεν είναι υποκριτική και ύποπτη στάση να εμφανίζονται σαν υποστηρικτές και εκπρόσωποι του τουρισμού και της διασκέδασης, την στιγμή που δεν έχουν καν δικαίωμα να λειτουργούν μετά την δύση του ηλίο, πόσο μάλλον να έχουν υπαίθριες εγκαταστάσεις ηχείων τις οποίες λειτουργούν ως επί το πλείστον τις βραδυνές ώρες εντελώς παράνομα, φερόμενοι αντιεπαγγελματικά στην πληθώρα των υπόλοιπων αντίστοιχων επαγγελματιών στο νησί που αγωνίζονται όλο τον χρόνο να επιβιώσουν στις επιχειρήσεις τους..

Με κάθε συμπάθεια, σε καιρούς κρίσης πρέπει να κυριαρχεί το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της συνεννόησης μεταξύ ομοειδών επαγγελματιών που ως εκ φύσης ειναι και μεταξύ τους ανταγωνιστικά.

Κάθε άλλος τρόπος επιβεβαιώνει την παρακμή που ζεί ο τόπος μας και η χώρα.
----------------------------------------------------


Γράφει η Daponte Chrysa:: 

Πήγα σήμερα-που να μην πήγαινα-στο Μελιδόνι μετά απι πολλά χρόνια!!!!
Δεν έχω λόγια!!!!!

Ποιός κατ' αρχήν επιτρέπει την "κατάληψη "του 70% της παραλίας από τις  κ***ξαπλωστομπρέλες;;;;;;

Και γιατί υπάρχει, ενώ απαγορεύεται μουσική;;;;;

Έστω και χαμηλά έχεις στ' αυτιά σου συνέχεια μια βοή που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την υφίστανται όσοι δεν την επιθυμούν!!!!!!!