Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η Παρανομία έχει όρια.....

Διαβάζοντας την δημοσίευση "Γνώμεις και απόψεις για τις δραστηριότητες των Παραλιακών επιχειρήσεων",  ακριβώς και εγώ αυτά τα ίδια πράγματα ισχυρίστηκα. 

Δηλαδή την νομιμότητα και ομαλότητα και τον διαχωρισμό των επαγγελμάτων και όχι την ιδιοποίηση της δουλειάς κάποιου άλλου περιστασιακά. 

Οι "ωφελούμενοι" και κερδίζοντες εύκολα χρήματα από την όλη αυτή την "επιχείρηση" {στην Κομπονάδα υπήρχαν 1000 τουλάχιστον πελάτες, οι έχοντες σχετικά μαγαζιά γνωρίζουν τι σημαίνει από άποψης κέρδους, και φυσικά όλα αυτά στο άψε-σβήσε. 



Επίσης δεν θέλω να σκέπτομαι το τι μπορεί να συμβεί εάν σε μια τόσο απομακρυσμένη περιοχή κάποιος από τα 1000 άτομα πάθει κάποιο ατύχημα μέσα στο κάπως άγριο παραλιακό έδαφος. 


Για να μην προσθέσω και το βρώμισμα της παραλίας που μετά δύσκολα καθαρίζει, αν τελικά καθαρίζει όπως πρέπει. 

Και όλα αυτά για το εύκολο κέρδος. 

Οι νέοι νομίζουν ότι βάζω φραγμό στην διασκέδαση τους αλλά καλό θα ήταν οι ωριμότεροι να τους εξηγήσουν κάποια πράγματα και ιδιαίτερα οι δικοί τους. 

Και εκτός των υπολοίπων δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι δημιούργησαν τον σχετικό νόμο είναι εναντίον της διασκέδασης των νέων...... 

Και καλό θα ήταν τελικά η εγχώριος και ο Δήμος να εξετάζουν σε ποιούς τελικά εμπιστεύονται τις παραλίες κάνοντας μια αντιπαράθεση με τις αστυνομικές αρχές των Αθηνών και την ασφάλεια..... 

Ας μην μεταφέρουμε τους ανθρώπους της νύχτας και τους "νονούς" στο Τσιρίγο ούτε και τις σχετικές τους γνωστές "δραστηριότητες". 

Οι Τσιριγώτες κάποτε πρέπει να προφυλάξουν τα παιδιά τους από μερικά επικίνδυνα μονοπάτια..... 
Και όλα αυτά μπορείτε να τα διαδώσετε.... 

Δεν συνηθίζω να γράφω εάν δεν υπάρχει κάτι που είναι εναντίον της κυθηραϊκής κοινωνίας και των κατοίκων.

Για αυτό ανοίξτε λίγο τα μάτια και το μυαλό και κοιτάξτε το θέμα από την σωστή προοπτική και οι τοπικές αρχές να αρχίσουν όποιους ελέγχους είναι υποχρεωμένες να κάνουν και να επιβάλλουν όσους κανόνες και όρους έχουν υπογραφεί με τις γενόμενες συμβάσεις.
-----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------------