Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Δελτίο Τύπου της Σελίδας μας

Κατά διαστήματα φθάνουν μέχρι την σελίδα μας πληροφορίες ότι στο τάδε προφίλ σελίδας η προσώπου στο κοινωνικό δίκτυο δημοσιεύθηκε κάποια γνώμη η παρατήρηση η ύβρις σχετικά με την σελίδα και τις αναρτήσεις μας.

Όπως καταλαβαίνετε είναι σχεδόν αδύνατον να παρακολουθούμε όλο το κοινωνικό δίκτυο η τις διάφορες δημοσιεύσεις σε οιοδήποτε σελίδα η δικτύωση και να απαντάμε παντού.

Η σελίδα έχει διεύθυνση αλλά και e-mail και όσοι επιθυμούν μπορούν να απαντήσουν επώνυμα και υπεύθυνα για οιαδήποτε διαφορά η αντίρρηση η παρατήρηση έχουν, και φυσικά εμείς δεν θα παραλείψουμε ποτέ να κοινοποιήσουμε οτιδήποτε μας αποσταλλεί.

Δεν θα μπρέσουμε όμως να μετατραπούμε σε κυνηγοί μαγισσών και μάντεις του διαδικτύου αναζητώντας απεγνωσμένα το τι κατέβηκε του καθενός και έγραψε σε κάποια γωνιά.

Για αυτό λοιπόν όσοι έχουν την πραγματική υπεύθυνότητα του λόγου τους παρακαλούνται να στέλνουν ότι έχουν και επιθυμούν να δημοσιευθεί απεύθείας στην σελίδα και να σταματήσουν τα θροϊσματα και τους ψιθύρους σε οιαδήποτε γωνιά και παρακλάδι του διαδικτύου.

Επίσης κάποιες απειλές που προέρχονται είτε από νονούς, είτε από βαφτιστήρια, είτε από μπαρμπάδες, είτε από ανίψια, είτε από γιαγιάδες, είτε από εγγόνια, μπορούν να μας τις στείλουν συγκεκριμμένα εδώ, εάν έχουν τα κότσια......

Και καλό είναι να γνωρίζουν όλοι, ότι σε αυτή εδώ την σελίδα δεν περνάει καμία απειλή και καμία εξάρτηση από κανένα, διότι ούτε σε κανένα οφείλουμε ούτε κανείς μας προσφέρει χρηματική προστασία η εξάρτηση και ούτε φυσικά δεχόμαστε κάτι τέτοιο.

Όσο δε αφορά κάποια φίλια "έντυπα" που έσπευσαν να συγχαρούν, ότι έγραψαν κάποιοι στο διαδίκτυο, ειλικρινά λυπάμαι για το είδος αυτό της φιλίας και για την ελλιπή τους πληροφόρηση για το θέμα. 

Και εάν κάποιος έντυπος τύπος συντάσσεται με οτιδήποτε είναι παράνομο τότε απλά δεν είναι τύπος αλλά μία ακόμη κερδοσκοπική επιχείρηση που στοχεύει στην περισυλλογή διαφημιστικών σποτ για το "μεροκάματο"....... και δεν αξίζει να αναγνώνεται για πληροφόρηση.....

Πάντως ότι και εάν προσπαθείται από κάποιους, η σελίδα θα παραμείνει πιστή πάντα στις αρχές και το ύφος της και θα συνεχίσει να αναφέρει και να αναδεικνύει τα κακώς κείμενα από οπουδήποτε και εάν προέρχονται, πάντα με έμβλημα το όφελος των πολλών και όχι τα συμφέροντα των ολίγων......
--------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------------