Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η Συναυλία της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού στα Κύθηρα

Απόψε η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού μάγεψε το κοινό των Κυθήρων! 

Υπό την ακούραστη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Πλωτάρχη κ. Γεωργίου Τσιλιμπάρη τα μέλη της μπάντας και οι εκλεκτοί λυρικοί τραγουδιστές μας ταξίδεψαν σε δρόμους μαγικούς κάνοντάς μας να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. 


Η ανταπόκριση του κόσμου τεράστια, το προαύλιο του Λυκείου Κυθήρων ασφυκτικά γεμάτο και οι μελωδίες από Έλληνες και ξένους συνθέτες γέμισαν τον καταγάλανο ουρανό του Τσιρίγου με φόντο την πανσέληνο και το Βενετσιάνικο Κάστρο της Χώρας. 


Μια εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών που χάρις στην εργασία και τον κόπο πολλών ανθρώπων είχε μεγάλη επιτυχία. Θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό του ΠΝ Αντιναύαρχο κ. Αποστολάκη, που από το Νοέμβριο του 2014 ενέκρινε το αίτημά μου για την αποστολή της Μπάντας στα Κύθηρα, στον Αρχιμουσικό και τα μέλη της Μπάντας, στους τραγουδιστές, στην Περιφέρεια Αττικής (κ.κ. Δούρου, Χατζηπέρο και Αποστολάκη) και στον κ. Χρόνη Τουρλομούση για τις χορηγίες τους και στο πολυπληθές κοινό για την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα. 







Και φυσικά τους πάντα παρόντες Βαλέριο και Παναγιώτη για την κάλυψη, που θα μείνει για να την βλέπουμε όλοι μας και να θυμόμαστε ωραίες στιγμές. 

Ο Δήμος και το νησί μας ανταποκρίθηκαν σε μια υψηλών προδιαγραφών εκδήλωση θέτοντας στέρεες βάσεις για ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.








------------------------------------------------------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης-Φωτογραφίες Ειρηνη Βενέρη-Τραβασάρου
------------------------------------------------------------------------