Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

BATIKA - ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από κατοίκους της Ελίκας της δημοτικής ενότητας Βοιών, την Κυριακή στις 9 Αυγούστου μεταξύ Ελίκας και Δαιμονιάς εκδηλώθηκε πυρκαγιά την οποία και πρόλαβαν και έσβησαν. 

Στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκε περίεργος μηχανισμός αποτελούμενος από χαλκοσωλήνα με χειρολαβές και μονωτικές ταινίες ο οποίος και παραδώθηκε σε αξιωματικούς της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για περαιτέρω έρευνα. 



Το ανησυχητικό είναι στην ευρύτερη περιοχή, όπως μας δήλωσαν οι κάτοικοι της Ελίκας, ότι από το προηγούμενο βράδυ του Σαββάτου εκδηλώθηκαν εστίες φωτιάς, που ευτυχώς λόγω της ετοιμότητας τους και επιφυλακής σβήστηκαν αμέσως. 


Υπάρχει φόβος, όπως μας δήλωσαν οι κάτοικοι, από την στιγμή που βρέθηκε αυτός ο περίεργος μηχανισμός και δεν έχει πιαστεί ο δράστης, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει στο σατανικό του μυαλό. 

Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ο οποιοσδήποτε δει κάτι που του κινεί την περιέργεια και δημιουργεί υποψίες να ενημερώνει την Πυροσβεστική υπηρεσία στο τηλέφωνο 199. 

Με όλα αυτά δικαίως γεννούνται πολλά ερωτηματικά και για την μεγάλη πυρκαγιά στις 17 Ιουλίου με τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες. 
------------------------------------------
Πηγή: AdelinFM - Συμβαίνει Τώρα
------------------------------------------