Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Καταζητούμενοι από το FBI!

Η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Μεσογείων έχει διακοπεί. Τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού κλείνουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στρατιώτες πάνοπλοι σαν αστακοί κόβουν την διάθεση από οποιονδήποτε οδηγό θελήσει να διαμαρτυρηθεί για την απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη. Από δύο καμιόνια κατεβαίνουν άνδρες και γυναίκες με πολιτικά ρούχα και κόκκινα περιβραχιόνια. Είναι οι σύντροφοι της αριστερής πλατφόρμας. Στόχος είναι τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Ελλάδος. Κυρίες και κύριοι δεν πρόκειται για την "μεγάλη ληστεία", αλλά για το  "η επανάσταση μόλις ξεκίνησε". 

Λεπτομέρεια: Είναι νύκτα και άλλα αυτοκίνητα με δυνατούς προβολείς βρίσκονται στο σημείο και  φωτίζουν την είσοδο του νομισματοκοπείου. Το σενάριο αυτό, όμως,  έχει ένα αδύναμο σημείο. Το μέρος που μπορεί να κρύβονται αυτά τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ. Στο νομισματοκοπείο βρίσκονται ή στα υπόγεια της Τράπεζας της Ελλάδας; Υποψιαζόμαστε βάσιμα ότι είναι στην Οδό Πανεπιστημίου και όχι στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάτω ακριβώς από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος ξεκινούν στοές που επεκτείνονται χιλιόμετρα και συνδέονται με τις στοές της Αρχαίας Αθήνας. Από εκεί, λοιπόν, λέγεται ότι φυγαδεύτηκε ο χρυσός της Ελλάδας πριν φτάσουν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Μάλιστα! Ναι, αυτές οι στοές που ξεκινούν από τα έγκατα της γης, περνούν κάτω από την Ακρόπολη και αποτελούν την πύλη εισόδου με τον κόσμο των Ελ. Ειδικά το σημείο αυτό αξίζει τον κόπο να το προσέξετε, καθώς οι Ελ έδωσαν στον Αρτέμη την τεχνολογία που πούλησε ο τελευταίος στον Ομπάμα κι έτσι πήρε τα 600 χιλιάδες μύρια. Αλλά αυτές είναι άλλες ιστορίες. Κάθε πράγμα στον καιρό του. 

Να επιστρέψουμε τώρα σε αυτό το σύμπαν, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση των Ελλήνων, των απόγονων ενός Σωκράτης, ενός Περικλή. Η πιθανότητα, λοιπόν, να βρίσκονται τα δισεκατομμύρια στην οδό Πανεπιστημίου ενισχύεται από την στάση που κράτησε ο Γιάννης Στουρνάρας στις απαιτητικές προσκλήσεις της κυρίας προέδρου. Από την μία η εμμονή της κυρίας Προέδρου να τον σύρει σώνει και καλά μακριά από το γραφείο του και από την άλλη η αγέρωχη στάση του Γιάννη με τα δύο ν, να μείνει οπωσδήποτε στο γραφείο του, μας πείθει για το εξής: Ο Στουρνάρας κάθεται πάνω στα λεφτά. Μόνο για αυτόν τον λόγο θα έμπαινε στον κίνδυνο να αγνοήσει την άγρια ματιά μιας Ζωής Κωνσταντοπούλου! 

Είχαμε μείνει στους προβολείς. Στο πλάνο θα υπάρχουν σίγουρα ο Πάνος Λαφαζάνης, ο Πέτρος Λεουτσάκος κι ο Δημήτρης Στρατούλης. Η τρόικα της αριστεράς θα είναι σε επαναστατικό σχηματισμό (σταθεροί στις θέσεις τους στην άκρη του πλάνου για να μην εμποδίζουν την επιχείρηση, με τα χέρια πίσω και το κεφάλι ψηλά, έτσι ώστε να θαυμάζουν το δημιούργημά τους). 

Εμείς το κάναμε αυτό σύντροφε Παναγιώτη, θα πει ο Πέτρος. Θα μας γράψει η ιστορία, θα πει ο Δημήτρης. Ο σύντροφος Παναγιώτης θα είναι βουρκωμένος και φανερά αδύναμος να πει την παραμικρή λέξη. Αυτό που δεν έχουμε ακόμη ξεκαθαρίσει είναι η θέση της συντρόφισσας Ραχήλ. Αν ήμουν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα την άφηνα να πηδήξει πρώτη μέσα στο κτίριο. Στην παρέα αυτή είναι σίγουρα η πιο έμπειρη στις μάντρες και στα κάγκελα, όπως απέδειξε και στον αγώνα της ΕΡΤ. 

Το σενάριο εξελίσσεται ικανοποιητικά, αλλά έχουμε ξεχάσει και πάλι μία ακόμη λεπτομέρεια. Κι όπως είναι γνωστό ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Λοιπόν, σύντροφοι και συντρόφισσες! Το ερώτημα στο οποίο έχετε να απαντήσετε είναι το ακόλουθο: Η κυκλοφορία αυτών των χρημάτων θα είναι νόμιμη; Άντε και τα πήρατε. Βουτήξατε 22 δισεκατομμύρια ευρώ από τα εκατοντάδες που μας οφείλουν οι εκβιαστές – δανειστές, όπως υποστηρίζει η κυρία Πρόεδρος. Τώρα αποκαλύπτεται γιατί ξεκίνησε το Σόου της εξεταστικής των μνημονίων. Για να υποστηρίξουμε εκ των υστέρων ότι τα 22 αυτά δισεκατομμύρια ήταν ψίχουλα μπροστά σε αυτά που μας οφείλουν οι (έξω από δω) δανειστές. 

Σύντροφοι! Να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Να μην πηδάμε από θέμα σε θέμα. Λοιπόν! Μήπως τυχόν σας πέρασε από το μυαλό ότι μία τέτοια πράξη σημαίνει την κυκλοφορία στην αγορά χρημάτων χωρίς την σύμφωνη γνώμη του εκδότη τους; Ότι θα είναι σαν να έχετε κάνει παραχάραξη; 

Δεν ξέρω που φυλάσσονται αυτά τα χρήματα. Ούτε καν αν είναι τόσα,  λιγότερα ή περισσότερα. Ξέρω όμως ότι μία τυχόν τέτοια ενέργεια θα είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και να μας βομβαρδίσουν. Θα είχαμε αναβαθμιστεί από την κατηγορία των τρελών σε εκείνη των διεθνών τρομοκρατών. Σύντροφοι δεν κάνουν έτσι επανάσταση. Το μόνο που θα καταφέρνατε θα ήταν την εισαγωγή μας ως λαού στην λίστα κακοποιών του FBI!

Αν αυτό ήταν το Plan B, τότε ήμασταν από χέρι χαμένοι. Δεν είχαμε ελπίδα να σωθούμε. Ο κ. Τσίπρας το έμαθε λίγο καθυστερημένα κι έτσι ο λογαριασμός του μαθήματος έφτασε στα 80 δισεκατομμύρια ευρώ. Όλοι εμείς θα το πληρώσουμε. Σαν να λέμε από 8.000 ευρώ το κεφάλι! Ακριβά δίδακτρα, αλλά ακόμη δεν το έχουν καταλάβει όλοι. Βαστάτε σύντροφοι μην τυχόν το καταλάβουν  οι ψηφοφόροι. Διότι τότε θα σας πάρουν με τις πέτρες. 

ΥΓ: Εμείς σύντροφοι εμπνευστήκαμε από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν την σχετική είδηση για το Plan B. Δεν θεωρούμε ότι είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσαμε να αφήσουμε μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη από... ατμοσφαιρικής άποψης. 

Οφείλουμε, πάντως, να σημειώσουμε ότι: Συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη απευθυνόμενοι στους εμπνευστές των άθλιων δημοσιευμάτων περί σχεδίων του Παναγιώτη Λαφαζάνη για κατάληψη, τάχα, του Νομισματοκοπείου, σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα και απαλλοτρίωση δισεκατομμυρίων ευρώ, απαντούσαν με τη γνωστή φράση : "Αιδώς Αργείοι"! 


Ο στόχος, αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων,σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Λαφαζάνη,  "δεν είναι το πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά οι συνεπείς αντιμνημονιακές προοδευτικές θέσεις που εκφράζει.'.
-------------------------------------------------------

Πηγή: capital.gr-Θανάσης Μαυρίδης

-------------------------------------------------------