Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Εσβησε στην ουρά των capital controls!

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 59χρονος ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρίσκονταν δίπλα από κόσμο που περίμενε στην ουρά για το ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Γιάννουλης.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν ο αλβανικής καταγωγής άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία δίπλα από κόσμο που περίμενε να εξυπηρετηθεί στο τραπεζικό μηχάνημα.


Σύμφωνα με ιατρικές πηγές ο άντρας φθάνοντας στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ενώ εκτιμάται πως πέθανε από παθολογικά αίτια για τα οποία θα αποφανθεί αύριο η νεκροψία – νεκροτομή.

Ωστόσο, το press-a.gr δίνει μια άλλη διάσταση στο περιστατικό. Όπως γράφει: “Δεκάδες πολίτες στην ουρά σε ΑΤΜ έβλεπαν τον άτυχο άνδρα να ξεψυχά και δεν κινήθηκαν να τον βοηθήσουν για να μην χάσουν τη σειρά!”.

Και προσθέτει: “Το περιστατικό σημειώθηκε σε απόσταση λίγων μέτρων από το υποκατάστημα της ALPHA BANK, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που εκείνη την ώρα περίμεναν να βγάλουν λίγα ευρώ με την κάρτα τους.

Όπως μας λέει κάτοικος της Γιάννουλης που γνώριζε τον άτυχο άνδρα και είχε σπεύσει στο σημείο για να προλάβει να τον μεταφέρει από το ιατρείο στο νοσοκομείο, ”έπαθα σοκ όταν τον είδα να κάνει εμετό και να σωριάζεται κάτω. Αμέσως φώναξα ”βοήθεια ρε παιδιά, βοήθεια” αλλά όλοι τους στεκόταν στην ουρά και το μόνο που έκαναν ήταν να κοιτάζουν. Κανένας δεν έφευγε από την ουρά να έρθει να μας βοηθήσει. Εκεί στη σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον γύριζαν το κεφάλι τους, βήμα όμως δεν έκαναν! Πήγα στο φαρμακείο και φώναξα τον φαρμακοποιό ο οποίος έτρεξε αλλά ήταν αργά. Ο άνθρωπος είχε πεθάνει”.
-------------------------
Πηγή: filathlos.gr
-------------------------