Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αγριεμένοι Ανάπηροι Επιστρέφουν από Καυτά Κλίματα

Να δούμε πόσα δις ευρώ θα μάς κοστίσει η εκπαίδευση-φροντιστήριο των τσαρλατάνων-κατσαπλιάδων των ελληνικών κυβερνήσεων στα ευρωπαικά σαλόνια. Αυτοί οι ταλαίπωροι τροικανοί έχουν δει όλες τις εκδοχές του τσαρλατάνου έλληνα (πολιτικού).
Oι των τελευταίων 6 μηνών είναι και οι πιο τραχανοπλαγιάδες απ΄όλους-Αγριεμένοι Ανάπηροι 


 
Επιστρέφουν από Καυτά Κλίματα.
Κάπως έτσι θα μπορούσαν να αποδοθούν στα ελληνικά, οι επαφές τρίτου τύπου της τρόικας με τους εγχώριους κατσαπλιάδες που θέλουν να καταλάβουν το Νομισματοκοπείο και να κόβουν τάλαρα νυχθημερόν.

Παράλληλα τα τυπογραφεία γνωστών εκδοτών που τύπωναν παράνομα παραπάνω εισιτήρια της ΕΑΣ θα κάνουν το ίδιο με τα πενηντάδραχμα και τα κατοστάδραχμα.

Πόση αποζημίωση βαρέων και ανθυγιεινών πρέπει να διεκδικήσουν οι ταλαίπωροι θεσμοί για τους διαλόγους τους με τον Κουτρουμάνη, τον Πρωτόππαπα, την Αθηνά Δρέττα, τον Μανιτάκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα πρόσφατα σούργελα;

Βέβαια η δικαιολογία των κατσιαπλιάδων και των παπαγαλακίων τους είναι ότι φταίει ο Σόιμπλε.
Φταίει ο Σόιμπλε για τα 1.300 δις ευρώ κοινοτικά χρήματα που εισέρρευσαν στην Ελλάδα από το 1980 ως σήμερα.
Φταίει ο Σόιμπλε και για να τον εκδικηθούμε θα γυρίσουμε στην δραχμή.

Σ΄ αυτή την περίπτωση για να βγάλουμε το μισθό του Τσοτσορού θα πρέπει 3 βάρδιες αριστεροπλατφορμιτών να δουλεύουν για 7 μέρες στο Νομισματοκοπείο καταναλώνοντας κόκκινες μπύρες, βότκες, ρετσίνα και ακούγοντας συνεντεύξεις του Λαφαζάνη και της Κωνσταντοπούλου από τη κασετοφωνιά Γκρούντικ.

Προσπαθούν ο ταλαίπωρος Ντράγκι και ο Στουρνάρας να εξευρωπαίσουν τα ζα, να τα εκπαιδεύσουν στο Ευρωπαικό Χωριό και στους κανόνες του, αλλά κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο.

Κι αυτό γιατί είναι πολύ βρώμικος ο ρόλος των βλαχαδερών δημοσιογράφων του πελατειακού κράτους, οι οποίοι φροντίζουν να μην αλλάξει τίποτε στο περιβάλλον του δικομματισμού της μεταπολίτευσης.

Πόσο μαλάκας και άχρηστος πρέπει να είναι ένας πολιτικός συντάκτης που καλύπτει την Νέα Δημοκρατία για παράδειγμα, ώστε να πλέκει το εγκώμιο του μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκη; 

Είναι δυνατόν αυτό το αραχνιασμένο κόμμα της Συγγρού που δεν το πλησιάζουν ούτε οι αράχνες να επιλέγει για αρχηγό- σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία- τον Βαγγέλα και όχι τον Τάκη Ζαχαράτο;

Είναι δυνατόν να καλύπτεις το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ και να αναμεταδίδεις τα non paper του Μιχόπουλου και της Συριζαίας Βούλτεψη-Γεροβασίλη;

Οι εξίσου κατσιαπλιάδες δημοσιογράφοι δεν αφήνουν να μπει νέο αίμα στην πολιτική με τον τρόμο ότι οι ίδιοι θα μοιάζουν παρωχημένοι και δεν θα μπορούν να μανιπουλάρουν τις εξελίξεις.
Πιο επικίνδυνοι είναι οι αμόρφωτοι, τραχανοπλαγιάδες, βλαχαδερά δημοσιογράφοι από τους εκδότες και τους καναλάρχες.

Πρέπει να είναι πολύ μαλάκας δημοσιογράφος για να αναμεταδίδεις το ρέψιμο του Μιχόπουλου και της Βούλτεψη, σε μορφή non paper.

Aπέναντι λοιπόν σ΄αυτό τον στρατό των βλαχαδερών τσαρλατάνων πολιτικών και δημοσιογράφων του εγχώριου διεφθαρμένου πελαετειακού κράτους, ο ταλαίπωρος Ντράγκι προσπαθεί να τους εκπαιδεύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Ο Ντράγκι που τα βλαχαδερά του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία τον έπιαναν επικριτικά στο στόμα τους εξηγεί γιατί η θέση του είναι να μην κουρευτούν οι καταθέσεις των Ελλήνων.

Ο Μάριο Ντράγκι τοποθετήθηκε κατά ενός ενδεχόμενου κουρέματος καταθέσεων των ελληνικών τραπεζών,  κατά την διάρκεια κλειστού, ανεπίσημου δείπνου, όπου συμμετείχαν οι κεντρικοί τραπεζίτες όλων των χωρών της Ευρωζώνης, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνει κούρεμα στις καταθέσεις των Ελλήνων. Αποκλείω το bail in είτε για ποσά μικρότερα από 100.000 ευρώ είτε για μεγαλύτερα» φέρεται ότι ήταν η τοποθέτηση του Ιταλού τραπεζίτη, με την οποία, αναφέρεται ότι,  συνεφώνησαν σχεδόν ομόφωνα οι παρευρισκόμενοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Ο Μάριο Ντράγκι χαρακτήρισε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, "πατριωτική" την κίνηση των Ελλήνων καταθετών που άφησαν τα χρήματά τους στις τράπεζες, στηρίζοντας την οικονομία και το σύστημα, κίνηση η οποία δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί με μία "ανάλγητη κίνηση", όπως το κούρεμα των καταθέσεων.

Τι σχέση έχει ο σούπερ Μάριο με τον Λεωτσάκο και τον πούτσο κλαίγαμε;
------------------------------------------------
Πηγή:  kourdistoportocali.com-Τιμ Ρόμπινς
------------------------------------------------